17 Eylül 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa24°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele24°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara19°C

TATLISU HARNUP FESTİVALİ’NDE GECE YOLCULARI COŞKUSU

Tatlısu Harnup Festivali’nde Gece Yolcuları Coşkusu

Tatlısu Harnup Festivali’nde Gece Yolcuları Coşkusu

08 Eylül 2024 Pazar 15:00

Tatlısu Belediyesi ve Final Organizasyon işbirliğiyle düzenlenen 17. Tatlısu Harnup Festivali’nin ikinci gecesi büyük bir eğlenceye ev sahipliği yaptı. Festivalin ikinci akşamında, uluslararası halk dansları, Grup Rhythm of Anatolia ve çocuk geçidi gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklar, geçitte çeşitli ünvanlar alarak güzelliklerini sergiledi.

Geceye damgasını vuran performans ise Gece Yolcuları’nın muhteşem konseriydi. Konser, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sundu. Ayrıca, illüzyon şovları, sanatçı taklitleri, Gösteri Fabrikası’nın etkileyici gösterisi, canlı heykeller ve makyaj sanatçılarının performansları da geceye renk kattı.

Festivalin finali için hazırlıklar ise hızla devam ediyor. Bugün akşamki etkinlikler arasında uluslararası halk dansları, sihirbaz şovları, bir gönül alma hikayesi gösterisi, canlı heykeller ve makyaj sanatçılarının performansları yer alacak. Ayrıca, Türkiye’den Balık Ayhan ve ödüllü Balkan müziği sanatçısı Cüneyt Şentürk ile Kıbrıs’ın değerli sanatçılarından Kadir Carlos’un orkestraları sahne alacak. Festivalin finalinde ise Türkiye’nin ünlü sanatçısı Ufuk Beydemir, sahnedeki performansıyla festivali taçlandıracak.

Festivalin her anı, katılımcılara keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA