20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

MAĞUSA'DA DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ RENKLİ GEÇTİ!

24. Gazimağusa Çocuk Festivali”nde “1 Haziran Dünya Çocuk Günü” gösterilerle kutlandı...

Mağusa'da Dünya Çocuk Günü renkli geçti!

03 Haziran 2016 Cuma 14:18

Gazimağusa Belediyesi ve Mağusa Kültür Derneği’nin ortaklığında  Döveç Construction ana sponsorluğunda bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Gazimağusa Çocuk Festivali kapsamında, “1 Haziran Dünya Çocuk Günü”, kortej yürüyüşü ve Namık Kemal Meydanı’ndaki gösterilerle kutlandı.

cc.jpg

Bu yıl 23 Mart-1 Haziran tarihleri arasında birbirinden renkli etkinlikleriyle binlerce çocuğa eğlenceli saatler yaşatan Gazimağusa Çocuk Festivali’nde heyecan ve coşku doruğa çıktı.

Namık Kemal Lisesi önünden hareket eden festival kortejinin Namık Kemal Meydanı’na gelmesi ve Grup Trafik’in sahne alması ile başlayan etkinlik renkli gösteriler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

cc2.jpg

Etkinlikte Mağusa Kültür Derneği Başkanı Dudu Cumaoğluları konuşma yaparak, tüm çocukların bir çiçek olduğunu belirterek, onların 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nü kutladı.

Konuşmadan sonra etkinliğe katılan tüm okullar gösterilerini sahnelediler. Çeşitli stantların kurulduğu Namık Kemal Meydanı’nda, dans, illüzyon, ateş, tahta bacak gösterileri de yer aldı. Kıbrıs’ın en büyük çocuk festivali olma özelliğini bu yıl da sürdüren festivalin finalinde meydanı dolduran çocuklar Dünya Çocuk Günü kutlamasını coşkulu bir şekilde yaptı.

cc3.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA