25 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa22°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele22°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

LOKMACI’DA 3 GRAM HİNTKENEVİRİ SORUŞTURMASI

Lefkoşa’da önceki gün meydana gelen kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından methaldar olan zanlılar Ahmet Altan Deniz ve Hakan Karagözlü tutuklanarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı huzuruna çıkarıldı

Lokmacı’da 3 gram hintkeneviri soruşturması

05 Ocak 2015 Pazartesi 08:31

Evrim Kamalı

Lefkoşa’da önceki gün meydana gelen kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından methaldar olan zanlılar Ahmet Altan Deniz ve Hakan Karagözlü tutuklanarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakcılığı Önleme müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı.

Sevinç, 3 Ocak 2015 tarihinde, saat 21.30 sıralarında, Lefkoşa’da Lokmacı Kara Kapısından KKTC'ye giriş yapmakta olan zanlılar Ahmet Altan Deniz ve Hakan Karagözlü’nün üzerinde yapılan aramada, tasarruflarında yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Mesele ile ilgili olarak zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini ayrıca ifadelerinde konu uyuşturucu maddeyi aralarında anlaşarak Rum tarafında ismini bilmedikleri bir şahıstan aldıkları beyanında bulunduğunu belirten Polis zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talip etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Kıdemli Yargıcı Fatma Şenol zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA