19 Nisan 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa27°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele27°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C

KIBRIS RAKI FESTİVALİ DOLU DOLU DEVAM EDİYOR

Kıbrıs Rakı Festivali dolu dolu devam ediyor

28 Mayıs 2014 Çarşamba 14:20

  • Yeni Rakı ve Tekirdağ Rakısı’nın bu yıl da Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlediği 3. Kıbrıs Rakı Festivali dolu dolu eğlencelerle başladı. 23 Mayıs’ta başlayan festivalde Grup Rast, Grup Frekans ve fasıl ekibi sahne aldıkları mekanlarda rakı sevelere keyifli zamanlar yaşatıyor.

 

Kuzey Kıbrıs, üçüncü kez rakı festivali ile eğleniyor. Yeni Rakı ÂLÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda üçüncü kez düzenlenen Kıbrıs Rakı Festivali ile Lefkoşa, Girne ve Gazi Mağusa şehirleri tam 1 hafta boyunca doya doya lezzet, muhabbet ve eğlenceyle buluşuyor.

Kıbrıs’ın ünlü müzik grupları da festivalde

Kıbrıs Rakı Festivali, 23 Mayıs Cuma akşamı Galbur, Eski Konak ve Dumlupınar Restoran’da (Kasap Osman) fasıl ekibinin, Ambiance’da ise Grup Rast’ın geceye özel performansı ile başladı. İlk günden yoğun ilgi gören festivalde 24 Mayıs Cumartesi akşamı ise Neyzen’de sahne alan Grup Frekans ile rakı severler doyasıya eğlendi.

Dolu dolu eğlence

Bizim Meyhane, Pine House ve Dökme Et meyhanelerinde 28 Mayıs’ta, Galabalık ve Missina’da ise 29 Mayıs’ta fasıl ekibi yer alacak. 29 Mayıs Perşembe akşamı Kemal’in Yeri’nde sahneyi bu kez Grup Frekans alacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kıbrıs Rakı Festivali’nin kapanış günü arifesinde, 30 Mayıs’ta ise Mezze, Akşamcı Meyhanesi ve Beer Point’te fasıl ekibi, Bi’yer Restaurant’ta ise Grup Frekans rakı severlere eğlenceli bir gece daha yaşatmış olacak.

Festivalin son günü olan 31 Mayıs’ta Girne Limanı’nda, Grup Rast, Gripin ve Bengü’nün özel konseri ve birçok renkli aktivite ile unutulmaz bir gün geçirecekler. Önceki yıllarda da önünde kuyrukların oluştuğu rakı üretiminin tüm süreçlerini gösteren Rakı Atölyesi ile katılımcılar yine üzümün rakıya dönüşüne tanıklık edecek. Girne Limanı’ndaki festivale katılanlar ayrıca karikatürist ve falcı gibi eğlenceli aktivitelerden yararlanabilecekler ve ünlü barmen Tolga Germiyanoğlu’nun rakı şovunu izleme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA