19 Mayıs 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa22°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele22°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

FENERBAHÇE, TÜRKİYE KUPASI FİNALİNE 5 YILDIZLI YENİ SEZON FORMASIYLA ÇIKIYOR

Fenerbahçe'nin 9 yıllık kupa hasretini bitirmek için sahaya çıkacağı Türkiye Kupası finalinde bir sürpriz yaşanacak

Fenerbahçe, Türkiye Kupası finaline 5 yıldızlı yeni sezon formasıyla çıkıyor

11 Haziran 2023 Pazar 18:35

Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’den sürpriz bir hamle geldi. Sarı lacivertliler, bu akşam İzmir’de oynanacak finale gelecek sezonun formasıyla çıkılacağını açıkladı.

Saat 20.45’te başlayacak maçla 9 yıllık kupa hasretini sonlandırmak isteyen sarı lacivertliler, Başakşehir ile oynayacakları Türkiye Kupası finali öncesi taraftarına müjdeli bir haber verdi. Fenerbahçe Kulübü, Başakşehir maçında 2023-24 sezonunda giyilecek yeni sezon formasıyla sahada olacağını duyurdu.

1959 öncesi şampiyonluklara dikkat çekmek için 5 yıldızlı forma dizayn ettiren Fenerbahçe Kulübü, Başakşehir maçından sonra yeni sezon formasının resmi ürün tedarikçisi Fenerium üzerinden satın alınabileceğini belirtti.

Sarı lacivertliler, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Şanlı tarihimizin gözdesi, Fenerbahçemizin efsanesi Çubuklu formamız bu akşam büyük taraftarımızla buluşuyor! Futbol Takımımız bugün Ziraat Türkiye Kupası final maçında 2023-24 yeni sezon formalarımızla sahada yerini alacak; Biricik Çubuklumuz, Türkiye Kupası final maçımızda milyonlarla kavuşacak! Yeni çubuklumuz karşılaşma sonrasında fenerium.com’da ön satışta!”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA