16 Nisan 2024
  • Lefkoşa27°C
  • Mağusa30°C
  • Girne26°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele30°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara21°C

DAÜ MEZUNLARI REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR

"HEDEF BÜYÜK BULUŞMA” Facebook Grubu Pazar günü öğle saatleri itibarı ile 25 bine dayanduı

DAÜ mezunları rekor üstüne rekor kırıyor

28 Haziran 2015 Pazar 14:29

Sosyal medya ağı Facebook üzerinden yaklaşık bir haftadır sürekli gelişen ve büyüyen “HEDEF BÜYÜK BULUŞMA” Facebook Grubu rekor üstüne rekor kırıyor. Ezici bir çoğunluğu, 1978 yılında Yüksek Teknoloji Ensütüsü ismi ile eğitim hayatına başlayan Doğu Akdeniz Üniversitesi mezunlarının bir araya geldiği grup Pazar günü öğle saatleri itibarı ile 25 bin kişiye dayandı.

Mezunların anılarını paylaştığı Facebook grupta eğitim siyasete, sosyal yaşamdan kariyere kadar bir çok farklı alanda Kıbrıs ve DAÜ odaklı paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. Son günlerde ciddi şekilde artış gösteren Facebook grubundaki üye sayısı ile eski arkadaşlar yeniden birbirleri ile irtibat kurmaya başladı.

Facbook grubunda DAÜ mezunu akademisyenler, milletvekilleri, iş dünyasının ünlü isimleri, başarılı sanatçılar, avukatlar ve daha bir çok farklı alandan uzmanlar bir araya gelme şansı yakaladı.

Facebook grubunda sürekli olarak eski resimler ve anıların yanı sıra videolar da paylaşılıyor.

Facebook Grubu’nun nereye gideceği, günün sonunda ortaya konulan sinerjinin nasıl kanalize edileceği ise bilinmiyor. DAÜ’nün Mağusa’da sosyal bir buluşma organize edeceği yorumları yapılan grupta dünyanın dört bir yanından mezunları heyecanlandırırken, mezunlar sözkonusu buluşmaya katılmak ve yeniden Mağusa kentine gitmek için tarih beklentisine koyuldu.

Ayrıntıları sizinle buluşturmaya devam edeceğiz…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA