07 Mayıs 2024
  • Lefkoşa28°C
  • Mağusa28°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele28°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara19°C

DAİRELERDE SON KAYITLAR 10 AĞUSTOS’TA

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2018 için son başvurular alınıyor

Dairelerde son kayıtlar 10 Ağustos’ta

07 Ağustos 2018 Salı 14:44

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2018 için son başvurular alınıyor

 

Dairelerde son kayıtlar 10 Ağustos’ta

 

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın bu yılki organizesi 27 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İbrahim Özsoy tarafından organize edilecek turnuvaya şu ana kadar 14 takım ön kayıt yaptırdı.

Gençlik Gücü Halı Sahası’nda yapılacak olan Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na kesin kayıtlar 10 Ağustos’a kadar alınabiliyor.

Ramadan Cemil İşletmeleri tarafından büyük ödüller ve sürpriz hediyelerin verildiği turnuva hakkında açıklama yapan organizasyon sorumlusu İbrahim Özsoy, “10 Ağustos’dan sonra kayıt işlemi yapılmayacaktır. 27 Ağustos’da başlayacak turnuvamıza kesin kayıt işlemi yaptıracak takımların 0542 855 2925 numaralı telefondan kayıt işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir. 10 Ağustos’dan sonra kayıt alınmayacak ve fikstür belirlenip takımlara dağıtılacaktır” dedi.

Turnuvada yer alacak takımlar, temsil edecekleri daire veya bakanlıkların müdürlerine bilgisayar ortamında hazırlanmış takım kadrolarını onaylatıp başlama tarihinden 4 gün önce teslim etmesi gerektiğine vurgu yapan Özsoy, tüm takımlara başarılar diledi.

telefon-dairesi.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA