25 Nisan 2024
  • Lefkoşa29°C
  • Mağusa28°C
  • Girne29°C
  • Güzelyurt29°C
  • İskele28°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C

CHOUDHRY, 2’NCİ KEZ BAŞKAN

Gençlik Gücü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi

Choudhry, 2’nci Kez Başkan

27 Haziran 2016 Pazartesi 22:25

25 yaşında ikinci kez Gençlik Gücü Kulüp Başkanı olan Suma Zafer Choudhry, ülkemizin en genç kulüp başkanı unvanına sahip olmayı sürdürdü

Bir sezonda iki lig birden yükselen Gençlik Gücü, olağan genel kurulunu dün 27 Haziran 2016, Pazartesi gerçekleştirdi. Gençlik Gücü Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Suma Zafer Choudhry, ikinci kez başkan oldu.

Tadilatı devam eden Gençlik Gücü Spor Kulübü Lokali’nin havlusunda gerçekleşen Gençlik Gücü Olağan Genel Kurulu saat 19:00’da başladı.

Divan Başkanlığını Cuma Erengil, yardımcılıklarını Hasan Mullahasan ve Erol Ersosal yaptı. Genel Sekreter Erol Ataöğün’ün okuduğu Faaliyet Raporu ve Mali Rapor oy birliği ile onaylandı.

Genel kurula tek aday olarak girerek 25 yaşında ikinci kez Gençlik Gücü Kulüp Başkanı olan Suma Zafer Choudhry, ülkemizin en genç kulüp başkanı unvanına sahip olmayı sürdürdü.

gg-genel-kurul-suma-2-kez-baskan-(9).jpg

Gençlik Gücü eski başkanlarından Cuma Erengil, Turgay Deniz ve Mustafa Üstüner’in de Gençlik Gücü Genel Kurulu’nda hazır bulunmaları yanında, kulübün 836 bin TL gelir elde edip bankada 25 bin TL’si olması ve hiçbir futbolcuya herhangi bir borcu olmaması dikkat çeken noktalar oldu.

Güven tazeledikten sonra yaptığı konuşmada, kendisine tüm güvenenlere teşekkür eden Suma Zafer Choudhry, “Kulüp Lokali ve halı sahamıza yaptığımız yatırımlarla kalıcı gelir elde etmeyi hedefledik. Kurumsallaşma ve kalıcı gelir ile Gençlik Gücü’nün geleceğini güvence altına almak arzusundayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA