19 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele18°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

ARTS OF SMALL TALK’UN KONUKLARI OSMAN ALKAŞ VE DOĞUŞ ÖZOKUTAN OLDU

Arts Of Small Talk’un Konukları Osman Alkaş Ve Doğuş Özokutan Oldu

Arts Of Small Talk’un Konukları Osman Alkaş Ve Doğuş Özokutan Oldu

23 Ocak 2022 Pazar 11:47

“Arts of Small Talk”un bu ayki konukları, oyuncu Osman Alkaş ve yönetmen Doğuş Özokutan oldu. Kuzey Kıbrıs’ta oyuncu ve yönetmen olmanın konuşulduğu söyleşinin moderatörlüğünü Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar yaptı.


Söyleşide, ülkedeki sinema ve oyunculuk çalışmalarının ne gibi zorluklarla karşı karşıya olduğu ve dünyaya açılmakla ilgili konular hakkında konuşuldu. Kıbrıs Türk Sineması’nın nerede olduğu, doğdu fakat emekliyor mu koşuyor mu konusunun sorgulandığı söyleşide, gelişmesi için neler yapılması gerektiği ve dünya sinemasının Kıbrıs Türk Sinemasına nasıl bakıyor olduğu da ele alındı.


Dünyada Kıbrıs Türk Sineması’nın bilinmesi, ülkemizin değerlerinin sinema gibi önemli bir sanat aktivitesiyle dünya ile bütünleşmesi ve bu tanıtımlarla turizm açısından nasıl faydalar sağlanabilineceğiyle ilgili konulara değinen Alkaş ve Özokutan, ülkede sanata daha çok önem verilmesi ve sanatın yaşatılabilmesi için ortak bir vizyonla ve hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.


Oyuncu Osman Alkaş ve Yönetmen Doğuş Özokutan’ın kendi tecrübelerinden de örnekler verdikleri söyleşide, kendi başarı öykülerini anlatarak, Kıbrıs Türk Sineması için yaptıkları başarılı projelerinden ve ülkemize kattıkları değerli faydalardan da söz etti. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA