24 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa36°C
  • Girne25°C
  • Güzelyurt34°C
  • İskele36°C
  • İstanbul25°C
  • Ankara28°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR'UN ESKİ FUTBOLCUSU İNGİLTERE'DE GÖZALTINA ALINDI!

Akhisar Belediyespor forması altında sergilediği başarılı performansın ardından önce Lokomotiv Moskova’ya ardından da Everton’a transfer olan ünlü futbolcu, İngiltere’de gözaltına alındı...

Akhisar Belediyespor'un eski futbolcusu İngiltere'de gözaltına alındı!

15 Mayıs 2016 Pazar 20:48

Bir dönem Galatasaray’ın da transfer gündemine gelen ancak İngiltere Premier Lig’i tercih eden Oumar Niasse, bir kişiye saldırdığı gerekçesiyle İngiliz polisi tarafından gözaltına alındı. Bir ihbar üzerine gerçekleşen olayda Niasse’ı gözaltına alan polisler, 26 yaşındaki futbolcuyu sorgusunun ardından kefaletle serbest bıraktı.

utuksuz yargılanacak olan Niasse’ın davası 27 Mayıs 2016 tarihinde görülecek. Everton kulübü, Senegalli futbolcunun takımda kalıp kalmayacağına dava sonrasında karar verecek. Kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Everton kulübü olarak açıkça herhangi bir saldırı ya da taciz olayını kınıyoruz. Bu durumda, davanın gerçeğe ışık tutmak adına devam ettiğini belirtmek isteriz.”

17 MİLYON EURO’YA ALINMIŞTI

Devre arasında Lokomotiv Moskova’dan 17 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Oumar Niasse, İngiltere’de beklentilerin altında kaldı. Everton formasını 7 kez giyen forvet oyuncusu, henüz gol sevinci yaşayamadı.

Sezon başında Galatasaray’ın da gündemine gelen ancak maliyeti ve taraftarın tepkisi nedeniyle transfer edilemeyen Niasse’ın Senegal Milli Takımı forması altında 5 maçta 2 golü bulunuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA