YDÜ HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

13 Temmuz 2015 Pazartesi 13:46
Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni, Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi (AKKM) büyük salonda, büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.
Yakın Doğu Üniversitesi,(Near East University) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, törene, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, Rektör Prof. Dr. Ümit Hassan, Türkiye Cumhuriyeti’nden Eski Bakanlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milletvekilleri, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldırım Uler, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri, Veliler ve Öğrenciler katıldı.
Günsel: “On Yıl Önce Mezun Olduğum Hukuk Fakültemizin Kıymetli Akademik Kadrosu İle Birlikte Olmak Çok Anlamlı”.
Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, törendeki konuşmasında, kendisinin de on yıl önce Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduğunu ifade ederken, “Bugün burada çok kıymetli hocalarım ile bir arada bulunmak duygulanmamıza ve mutlu olmamıza sebep oldu. İnsan duygulandığı zaman kendini daha da içtenlikle ifade eder. Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültemizin kıymetli akademik kadrosuna teşekkür ederken, mezunlarımıza da, meslek hayatlarında daha nice başarılar diliyoruz.” dedi.
YDÜ Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan Ve YDÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldırım Uler’in Konuşmalarında, Hak, Adalet Ve Hukukun Üstünlüğü Vurguladılar.
Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan yaptığı konuşmada, Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin akademik kadrosunun değerinden bahisle, Hukuk Fakültelerinde, alanında uzman profesörler tarafından kaliteli bir eğitim verildiğini, Doçent, Yardımcı Doçent, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadroları ile de aynı çizginin izlendiğini vurgularken, mezunların aldığı iyi eğitim ile, hak ve adaletten ayrılmaksızın icra edecekleri meslek hayatlarında başarılar diledi.
Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Yıldırım Uler de konuşmasında, dört yıllık eğitim süresinin ne kadar hızlı geçtiğini ifade ederek, mezunların artık, ülkedeki her türlü hukuki meselenin sorumluluğunu paylaşacak olduklarını vurgulayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi.
Yakın Doğu Üniversitesi’ne Teşekkürler
Törenin sunumunu gerçekleştiren Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Ayhan Dolunay, kendilerinin de Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduklarını ve akademisyenlik yolculuğuna, yine Yakın Doğu Üniversitesi’nin sunduğu kıymetli imkanlar ile başladıklarını ifade ederek, Yakın Doğu Üniversite’sine bir kez daha teşekkürlerini sunarken, mezunların heyecan ve mutluluklarını paylaştıklarını ifade etti.
Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi birincisi Hüseyin Koralp de, bu denli kaliteli bir eğitim alma şansını kendilerine tanıyan Yakın Doğu Üniversitesi’ne teşekkürleri ile başladığı sözlerini, fakülte öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerine, verdikleri eğitim ve destek için müteşekkir olduklarını ifade ederek sürdürdü.
Törende diploma alan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş da yaptığı konuşmada, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel’e teşekkürle başladığı sözlerini, aldıkları kaliteli eğitim için Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinin akademik kadrosuna teşekkür ederek, kendisinin gençlere örnek olmak adına hukuk eğitimine başladığını ve bugün diplomasını aldığını ifade ederek, hak ve adaletten hiçbir zaman ayrılmadığını ve ayrılmayacağını ifade etti.
Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yulia Star Astenkova’nın piyano dinletisi gerçekleştirdiği tören, mezunlara diplomalarının takdimi, mezunlardan gelen istek üzerine mezuniyet öz çekimi ve kep atılması ile son buldu.
Yarın sağanak, pazar fırtına bekleniyorMeteoroloji Dairesi, yarın öğleye kadar yer yer sağanak , pazar günü de yer yer fırtına beklendiğini duyurdu.06 Kasım 2026 Cuma 15:00HAVA DURUMU
Gemi kazasında yakınlarını kaybeden ailelerden çağrı: İntikam değil, adalet istiyoruzGirne açıklarında batan Filo Jet gemisinde yakınlarını kaybeden aileler, Girne Mahkemesi önünde kazada hayatını kaybeden 28 kişi için adalet taleplerini yineledi.06 Kasım 2026 Cuma 13:51KIBRIS
4 yeni geçiş noktasının açılması gündemde4 yeni geçiş noktasında uzlaşıya yaklaşıldı06 Kasım 2026 Cuma 09:50KIBRIS SORUNU
Türkiye Dışişleri Bakanı Fidan, bugün KKTC’ye geliyorTürkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) çalışma ziyaretinde bulunacak.06 Kasım 2026 Cuma 09:48KIBRIS
Lapta, İskele ve Karpaz’da elektrik kesintisi yapılacakKıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), Lapta, İskele ve Karpaz bölgelerinde bugün elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı.06 Kasım 2026 Cuma 09:47KIBRIS
Sermet Nereli'ye İskele'de Mitingde sürpriz doğum günü kutlamasıCumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), İskele Belediye Başkan Adayı Sermet Nereli ve belediye meclis üyesi adaylarını bu akşam Osman Ağa Kültür Evi'nde düzenlenen etkinlikle tanıttı.06 Kasım 2026 Cuma 09:46İSKELE
Üstel istedi Futbolun masterleri İskele'ye geldi...KKTC Başbakanı Ünal Üstel, İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve Türk futbolunun dört büyük kulübü Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un efsane futbolcularını bir araya getiren özel gösteri maçını izledi.06 Kasım 2026 Cuma 09:44İSKELE
Erhürman, 17’nci Boğaziçi Zirvesi’ne katılmak için adadan ayrılacakCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, 17’nci Boğaziçi Zirvesi’ne katılarak açılış konuşması yapacak.04 Kasım 2026 Çarşamba 10:59KIBRIS
Üstel: Arıklı’nın görevden alınması siyasi değil, gemi faciasındaki tutumuyla ilgiliydiBaşbakan Ünal Üstel, Filo Jet faciasının ardından Erhan Arıklı’nın Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı görevinden alınmasının siyasi bir karar olmadığını belirtti.04 Kasım 2026 Çarşamba 10:28KIBRIS
Kişi: CTP hem genel hem de yerel seçimlerde güçlü bir şekilde iktidara gelecekCTP Genel Sekreteri Mehmet Kale Kişi toplumda güçlü bir değişim iradesi bulunduğunu belirterek, "CTP hem genel hem de yerel seçimlerde güçlü bir şekilde iktidara gelecek" dedi.04 Kasım 2026 Çarşamba 10:21KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.