12 Şubat 2026
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa17°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele17°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara5°C

SAĞLIKTA GREV 5. GÜNÜNDE

Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası, yapılan genel grevlere rağmen Sağlık Bakanlığı’ndan olumlu yanıt alınmadığını kaydederek, grevlerinin bugün de devam ettiğini açıkladı.

Sağlıkta grev 5. gününde

12 Şubat 2026 Perşembe 10:12

Tıp-İş, yapılan genel greve rağmen Sağlık Bakanlığı’ndan olumlu bir dönüş olmaması nedeniyle 12 Şubat 2026’da 07.45-15.30 saatleri arasında, acil servisler, yoğun bakım, hemodiyaliz, kemoterapi ve yatılı servisler hariç tüm birimlerde grev yapılacağını duyurdu.

Sendika tarafından yapılan duyuruda, grevin acil servisler, yoğun bakım, hemodiyaliz, kemoterapi ve yatılı servisler hariç tüm birimlerde uygulanacağı belirtildi.

Açıklama, “Kamuoyuna duyurulur” ifadeleriyle son buldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA