13 Ekim 2026
  • Lefkoşa24°C▼
  • Mağusa24°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele24°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara19°C

REŞAT KANSOY: BELEDİYE İLE DİĞER KURUMLAR ARASINDA GÜÇLÜ BİR İŞ BİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Reşat Kansoy, ziyaret ettiği devlet dairelerinde kamu kurumlarıyla güçlü bir iletişim ve iş birliği ağı kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Reşat Kansoy: Belediye ile diğer kurumlar arasında güçlü bir iş birliği sağlayacağız

13 Ekim 2026 Salı 16:20

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Güzelyurt Belediye Başkan adayı Reşat Kansoy, bazı devlet dairelerini ziyaret etti.

CTP’den verilen bilgiye göre, Veteriner Dairesi, Sosyal Sigortalar Dairesi, Biyoteknoloji Laboratuvarı ve Orman Dairesi’ni ziyaret eden Kansoy’a, CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Çağlar Gulamkadir, Milletvekili Armağan Candan ve partililer eşlik etti.

Ziyaretlerde kurum çalışanlarıyla bir araya gelen Kansoy ve beraberindeki heyet, yürütülen çalışmaların yanı sıra Güzelyurt’un ihtiyaçları, kent yaşamında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

REŞAT KANSOY: BELEDİYEYLE KAMU KURUMLARI ARASINDA GÜÇLÜ İLETİŞİM KURACAĞIZ

CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Reşat Kansoy, yeni dönemde en önemli hedeflerinden birinin belediye ile bölgede hizmet veren diğer kamu kurumları arasında güçlü, sürekli ve yapıcı bir iletişim ağı kurmak olduğunu kaydetti.

Kurumların birbirinden kopuk değil, aynı kentin geleceği için birlikte çalışan yapılar olması gerektiğini belirten Kansoy, bu iş birliği sayesinde Güzelyurt halkının kamu hizmetlerinden daha etkin ve nitelikli biçimde yararlanmasının önünü açacaklarını ifade etti.

“Belediyenin görevi yalnızca kendi sınırları içerisindeki hizmetleri yürütmek değildir. Güzelyurt’u ilgilendiren her konuda ilgili kurumlarla iletişim kuran, koordinasyonu sağlayan ve çözümün oluşmasına katkı koyan bir belediye anlayışını hayata geçireceğiz" diyen Kansoy, ortak hareket etmenin kente önemli bir güç kazandıracağını söyledi.

Kansoy, “Yeni dönemde belediyemiz hiçbir kurumdan kopuk olmayacak. Kamu kurumlarımızla, çalışanlarımızla ve Güzelyurt’un tüm paydaşlarıyla güçlü bir iletişim ve iş birliği içinde olacağız. Sorunları birlikte konuşacak, çözümleri birlikte geliştirecek ve Güzelyurt’umuzun daha etkin hizmet alması için birlikte çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"SOKAK HAYVANLARI İÇİN ORTAK PROGRAM OLUŞTURACAĞIZ"

Veteriner Dairesi ziyaretinde sahipsiz sokak hayvanları konusuna da değinen Kansoy, Hayvan Hakları ve Refahı Yasası’na uygun, kalıcı ve sürdürülebilir bir çözüm için Veteriner Dairesi ve bölgedeki veteriner hekimlerle ortak bir program oluşturacaklarını belirtti.

Kansoy, sokak hayvanlarının yaşam hakkını koruyan, aynı zamanda halk sağlığını ve kent yaşamını gözeten bütünlüklü bir yaklaşım ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA