KUZEY KIBRIS TURKCELL’DEN DEV ATAK

03 Şubat 2015 Salı 19:05
111 ülkede Turkcell avantajlarının kullanılacağı açıklanan “Akıllı Yurt Dışı Paketi” ile Bireysel ve Kurumsal Gold, Platinum ile Yeni Gold müşterileri günlük 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydasından yararlanabiliyor.
“Pakete, AKILLI yazıp 6767'ye göndererek talep yapabilirsiniz. Bir kez talep yaptıktan sonra akıllı paketinizyurtdışı seyahatlerinizde otomatik olarak başlayacak, kullanım yapmadığınız günlerde ise 19 TL paket ücretifaturaya yansımayacak.”
Kuzey Kıbrıs Turkcell, ‘Akıllı Yurtdışı Paketi’ ile müşterilerine, yurt dışı ziyaretlerinde hesaplı iletişim imkanı sağlıyor.
111 ülkede Turkcell avantajlarının kullanılacağı açıklanan “Akıllı Yurtdışı Paketi” ile Bireysel ve Kurumsal Gold, Platinum ile Yeni Gold müşterilerigünlük 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydasından yararlanabiliyor.
111 ülkede roaming yok
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “111 ülkede roaming yok” denilerek, yeni kampanyanın kullanımı hakkında şu bilgiler verildi:
“Pakete AKILLI yazıp 6767'ye göndererek talep yapabilirsiniz. Bir kez talep yaptıktan sonra bir daha ek talep yapmanıza gerek olmadan, her yurtdışı seyahatlerinizde arama, aranma, kısa mesaj yollama veya internete girmeniz durumunda paketiniz otomatik olarak başlayacaktır.”
Bireysel ve Kurumsal Gold, Platinum ile Yeni Gold Paket müşterilerinin bu avantajdan yararlanabileceği duyurulurken, “Akıllı Yurtdışı paketinin geçerli olduğu tüm ülkeler için www.kktcell.comweb sitesinden bilgi alınabileceği” açıklandı.
Akıllı Yurtdışı Paketi ile sunulan 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydalarının yüzde 80 ve yüzde 100 kullanıma ulaşması halinde müşterilere SMS ile bilgilendirme yapılacağı da belirtilirken, “Kuzey Kıbrıs Turkcell’le yurtdışı seyahatlerinizde hem kaliteli hem de hesaplı iletişim sunuyoruz” dendi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, yurtdışı seyahatlerinde hiç kullanım yapılmaması durumunda, 19 TL ücretin müşteriye yansımayacağına da dikkat çekilerek, “Paket otomatik olarak sadece kullanım yapılması durumunda aktif duruma gelecektir” bilgisi verildi. Açıklamada ayrıca kampanya kapsamında günlük sunulan 30 dakikanın hem giden, hem de gelen aramalar için geçerli olduğu da anımsatıldı.
‘Müşteri memnuniyeti için çok önemli’
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, “Kampanyalarımızı halkımızın talep ve beklentilerine yanıt verecek şekilde oluşturuyor, ülkenin en büyük ailesine yeni avantajlar sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Ayhan Barış, Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin Türkiye dahil 111 ülkede çok daha hesaplı iletişim imkanına kavuştuklarını belirterek, “Avustralya’dan Azerbaycan’a Çin’den İtalya’ya, İngiltere’den Rusya’ya kadar müşterilerimiz gittikleri her ülkede, tüm operatörler yönüne yaptıkları aramalarda hem kaliteden uzak kalmayacak, hem de sevdikleriyle gönül rahatlığı ile iletişim kurabilecek” şeklinde konuştu.
Başkasının cep telefonundan kendi hesabına para gönderdi, tutuklandıOlayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma kapsamında bahse konu şahıs dün Ercan Havalimanı’ndan çıkış yapmaya çalıştığı sırada tespit edilerek, tutuklandı.07 Aralık 2025 Pazar 11:54KIBRIS
Bu bölgelerde elektrik yok!Alayköy, Metehan ve Gönyeli’nin bir kısmında salı gün 2 saatlik kesinti…07 Aralık 2025 Pazar 11:51KIBRIS
Bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık veren alkollü şahıs tutuklandıGazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı’nda, yüksek sesle bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık veren ve sarhoş olduğu tespit edilen bir kişi tutuklandı.07 Aralık 2025 Pazar 11:50KIBRIS
Başkan Şenkul: Başımıza taş yağdı desek abartmış olmayızGirne, akşam saatlerinde yaşanan şiddetli sağanak ve ceviz büyüklüğündeki dolu yağışıyla zorlu bir gece geçirdi.06 Aralık 2025 Cumartesi 10:49KIBRIS
Unilig... DAÜ Geçtiğimiz yılın finalisti YDÜ'yü devirdiUnilig dün akşam oynanan iki maç ile devam etti. DAÜ Geçtiğimiz yılın finalisti YDÜ'yü devirdi. Gecenin ikinci maçında ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ligin yeni takımı Kıbrıs Altınbaş Üniversitesi'ni yendi.06 Aralık 2025 Cumartesi 10:42KIBRIS
Salih Canseç görevden alındı, yerine Pembe Arifoğlu atandıGörevi kötüye kullanma ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan Salih Canseç, Maliye Bakanlığı Genel Koordinatörlüğü görevinden alındı.06 Aralık 2025 Cumartesi 10:41KIBRIS
5 gün boyunca yağmur bekleniyorMeteoroloji Dairesi, bugünden 10 Aralık Çarşamba’ya kadar yer yer sağanak beklendiğini belirtti.06 Aralık 2025 Cumartesi 10:39HAVA DURUMU
Netflix, Warner Bros Discovery’yi satın alıyorStüdyo ve yayın platformunu Netflix’in, Warner Bros. Discovery (WBD) medya şirketini 82,7 milyar dolarlık işletme değerinden satın almak için bağlayıcı bir anlaşma yaptığı bildirildi.05 Aralık 2025 Cuma 20:30YAŞAM
Almanya'da askerlikte yeni dönemFederal Meclis'te, askerlik sisteminde reform öngören yasa kabul edildi. Rusya kaynaklı tehdit algısı artan Almanya, asker sayısını ilk aşamada gönüllü olarak askerlik yapmak isteyenlerle arttırmayı hedefliyor.05 Aralık 2025 Cuma 20:04AVRUPA
Sendikalar " Game Over", istifa edin!KAMUSEN, KTAMS, KTÖS, KTOEÖS ve KAMU-İŞ, ekonomik ve sosyal haklara ilişkin taleplerinin hükümet tarafından reddedildiğini açıkladı.05 Aralık 2025 Cuma 19:33KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.