12 Şubat 2026
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa8°C
  • Girne14°C
  • Güzelyurt12°C
  • İskele8°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara3°C

KSTÜ DAVASI 6 EKİM’E ERTELENDİ

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTÜ) soruşturması kapsamında yargılanan okulun genel sekreteri ve hissedarlarından S.G., uluslararası ofis sorumlusu A.S. ve asistan B.Ö. bugün yeniden Lefkoşa’da Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

KSTÜ davası 6 Ekim’e ertelendi

17 Eylül 2025 Çarşamba 10:33

Sanık avukatları Doğa Zeki, Fatma Öztürk ve Talat Tanca’nın hazır bulunduğu mahkeme, davanın 6 Ekim Pazartesi gününe ertelenmesine emir verdi.

Sanıklar aleyhinde, “Sahtekarlıkla para temini”, “dolandırıcılık”, “sahte belge düzenleme ve tedavüle sürme”, “hesaplarda hile ve sahtekarlık yapma”, “suç geliri aklama”, “sahte banka ödeme emrini tahrik”, “müstahdem tarafından sirkat” suçlamaları bulunuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA