FUTBOLUMUZUN İLETİŞİM SPONSORU KUZEY KIBRIS TURKCELL

15 Ekim 2015 Perşembe 22:16
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca futbol ailesi ile işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Trafikten eğitime, çevreden sağlığı, spordan engelsiz yaşama kadar pek çok alanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. On binlerce gencimizin spor yaptığı futbolumuza katkı koymaktan son derece mutluyuz” dedi.
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yaptıkları protokolün futbolun gelişmesine ve ilerlemesine önemli katkı koyduğunu belirterek, Turkcell’e ve yönetime teşekkür etti.
Kıbrıs Türk futbol liglerinin iletişim sponsorluğunu bu yıl da ülkemizin iletişim ve teknoloji lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell üstlendi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) arasında iletişim sponsorluğu protokolü imzalandı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun imza koyduğu protokol ile futbolumuzun iletişim sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu.
Protokol imza töreninde KTFF Genel Sekreteri Enver Baturalp ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış da yer aldı.
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu imza töreninin ardından Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca’ya temsili çerçeveli forma hediye etti.
‘Sporumuza destek vermek önemli’
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca yapılan bu işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Trafikten eğitime, çevreden sağlığı, spordan engelsiz yaşama kadar pek çok alanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. On binlerce gencimizin spor yaptığı futbolumuza da katkı koymaktan son derece mutluyuz” diye konuştu.
Engelsiz yaşam odağında yıllardır destek oldukları Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın başarılarını Kıbrıs adasının çok ötesine taşıdığını anımsatan Karaatmaca, gerekli şartların oluşmasından sonra futbolumuzun da bu ilerlemeyi sağlayacak kapasitede olduğuna yönelik inancını dile getirdi.
Aybars Karaatmaca sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi olarak futbol ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. İşimiz teknoloji ama hep söylediğimiz gibi asıl işimiz insandır. Federasyon başkanımızın şahsında kulüplerimize, sporcularımıza ve futbolumuzun tüm paydaşlarına yeni sezonda başarılar diliyorum.”
Sertoğlu: Bizler için önemli bir işbirliği
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu da Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yaptıkları protokolün kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Turkcell’e ve yönetime teşekkür etti.
Sertoğlu, “ Lider GSM markası Kuzey Kıbrıs Turkcell’le yaptığımız bu değerli işbirliği birlikte çalıştığımız süre boyunca futbolumuzun gelişmesine, ilerlemesine önemli katkı koymuştur. Bu nedenle yapılan işbirliğini son derece önemsiyoruz. Futbolumuzu hep birlikte çok daha iyi yerlere taşıyacağız.” diye konuştu. Protokol imza töreni Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşti.
Artık Roma'daki Aşk Çeşmesi'ne para atmak da paraylaİtalya'nın başkenti Roma'yı ziyaret edenlerin dilek parası atmasıyla ünlü Aşk Çeşmesi'ne (Fontana di Trevi) para atmak için bundan böyle 2 euro bilet ücreti ödemek gerekecek.02 Şubat 2026 Pazartesi 21:20YAŞAM
175 polis memuru ile 25 itfaiye memuru aday adayının temel eğitimleri başladı175 polis memuru ile 25 itfaiye memuru aday adayı bugün Polis Okulu’nda temel eğitimlerine başladı.02 Şubat 2026 Pazartesi 20:29KIBRIS
İran-ABD görüşmeleri '6 Şubat'ta İstanbul'a yapılacak'Reuters haber ajansına konuşan İranlı ve Amerikalı diplomatlar, ABD Özel Temsilcisi ve İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi'nin 6 Şubat Cuma günü İstanbul'da bir araya geleceğini duyurdu.02 Şubat 2026 Pazartesi 20:17ORTADOĞU
Erhürman: Bizim nihai hedefimiz Kıbrıs sorununun çözülmesidirCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, "Cumhurbaşkanlığı'nda 100 Gün" konulu basın toplantısında, Crans Montana’dan bugüne, sekiz senede, Kıbrıs sorunu konusunda anlamlı denilebilecek bir görüşme süreci yaşanmadığını kaydetti.02 Şubat 2026 Pazartesi 20:14KIBRIS
Erhürman, Romanya’nın Kıbrıs Büyükelçisi Mihalache’yi kabul ettiCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Romanya’nın Kıbrıs Büyükelçisi Sorin-Dan Mihalache ile bir araya gelerek güncel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Mehmet Dânâ da hazır bulundu.02 Şubat 2026 Pazartesi 20:13KIBRIS
Çin Devlet Başkanı Şi'den yuan için rezerv para çağrısıÇin Devlet Başkanı Şi Cinping, Çin yuanının uluslararası ticarette yaygın kullanılan ve rezerv para statüsü kazanan güçlü bir para birimi haline gelmesi çağrısında bulundu.02 Şubat 2026 Pazartesi 19:27PARA BORSA
Trump: Kanada 51’inci, Grönland 52’nci eyalet olabilirABD Başkanı Donald Trump, Washington’da düzenlenen Alfalfa Club etkinliğinde yaptığı açıklamada, Kanada’yı ABD’nin 51’inci eyaleti yapmak istediğini, Grönland’ın 52’nci, Venezuela’nın ise 53’üncü eyalet olabileceğini söyledi.02 Şubat 2026 Pazartesi 19:26AMERİKA
CTP, erken seçim karar önerisi, seçim 26 Nisan'da...Ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Cumhuriyet Meclisi seçimlerinin yenilenmesine ilişkin karar önerisini Meclis Başkanlığı’na sundu.02 Şubat 2026 Pazartesi 19:07KIBRIS
”Azad” kod adlı şahıs Mersin’de yakalandıÜlkede çok sayıda oto galeriyi tehdit ederek kurşunlama olaylarına karıştığı ve şantaj yoluyla para talep ettiği iddia edilen “Azad” kod adlı şahıs, Haber Kıbrıs'ın aktardığı bilgiye göre Mersin’de yakalanarak tutuklandı.02 Şubat 2026 Pazartesi 16:16TÜRKİYE
AKEL: İngiltere, Kıbrıs'taki garanti sisteminin kaldırılmasıyla ilgili tezinde tutarlı kalmalıStefanu, Londra temaslarında İngiltere’nin Kıbrıs sorununda BM kararlarına ve garanti sistemine ilişkin daha önce dile getirdiği tezlerde tutarlı kalması gerektiğini söyledi.02 Şubat 2026 Pazartesi 16:15KIBRIS SORUNU
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.