09 Aralık 2025
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa13°C
  • Girne14°C
  • Güzelyurt10°C
  • İskele13°C
  • İstanbul7°C
  • Ankara7°C

DURSUN OĞUZ: TABANCA İZİNLERİYLE İLGİLİ SORULARA BU HAFTA İÇİNDE CEVAP VERİLECEK

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, tabanca izinleriyle ilgili sorulara bu hafta içinde cevap verileceğine vurgu yaparak, ülkede meydana gelen silahlı olaylarda kullanılan silahların kayıtlı olmadığına dikkat çekti.

Dursun Oğuz: Tabanca izinleriyle ilgili sorulara bu hafta içinde cevap verilecek

03 Mart 2025 Pazartesi 16:09

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, tabanca izinleriyle ilgili sorulara bu hafta içinde cevap verileceğini dile getirerek, silahlı olayların herkesi üzdüğünü, kullanılan silahların kayıtlı olmadığını, bu olaylarla tabanca izinlerinin farklı olduğunu, bağlantısı bulunmadığını belirtti.

Oğuz, kamu güvenlik görevlileri ve sivillere silah izni verildiğini, detaylarla ilgili gerekli bilgilendirmenin yapılacağını ifade etti.

Oğuz, deniz limanlarından girişlere yönelik daha sık önlemler alınması için çalışmaların yapıldığını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA