31 Ağustos 2026
  • Lefkoşa30°C
  • Mağusa31°C
  • Girne29°C
  • Güzelyurt30°C
  • İskele31°C
  • İstanbul26°C
  • Ankara20°C

DİNÇYÜREK: GİRNE’DEKİ GEMİ KAZASINDA YARALANANLAR PEYDERPEY TABURCU EDİLİYOR

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Girne’deki gemi kazasında yaralananlardan tedavisi tamamlananların taburcu edildiğini ve hayati tehlikesi bulunan hasta olmadığını açıkladı.

Dinçyürek: Girne’deki gemi kazasında yaralananlar peyderpey taburcu ediliyor

31 Ağustos 2026 Pazartesi 08:59

  Facebook'ta Gör

A-AA+

“Hastanelerde yatarak tedavi gören hasta sayısı ilk saatlere kıyasla önemli ölçüde azaldı”

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, bu sabahın ilk saatlerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Girne’deki gemi kazasında yaralananların son durumu hakkında bilgi verdi.

Olayın ilk anından itibaren gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ve sağlık hizmetlerinin aksamaması için yaralıları belirli merkezlerde topladıklarını belirten Dinçyürek, tedavisi tamamlanan hastaların peyderpey taburcu edildiğini söyledi.

Bakan Dinçyürek, hastanelerde yatarak tedavi gören hasta sayısının ilk saatlere kıyasla önemli ölçüde azaldığını belirterek, hayati tehlikesi olan hasta da bulunmadığını kaydetti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA