BEŞİKTAŞ'TA ATİBA DEPREMİ!
Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'dan transfer teklifi alan Atiba Hutchinson, Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

01 Temmuz 2016 Cuma 15:18
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, istikrarlı performansıyla taraftarların sevgilisi olan ve şampiyonlukta büyük payı bulunan Atiba Hutchinson’ın ayrılmak istediğini açıkladı.
Habertürk'e konuşan Orman, “Bilic, Atiba için bize 3.5 milyon Euro önerdi. Kabul etmedik. Atiba’yı bırakmak istemiyoruz, bıraksak bile bu rakamlara olmaz. Ancak bize ‘Premier Lig fırsatını kaçırmak istemiyorum. Beni bırakın’ haberi yolladı. Öyle ‘Beni bırakın’ demekle bu iş olmaz. Sözleşmesi sürüyor, o zaman uzatmasaydın” diyerek, Kanadalı yıldızın tavrına tepki gösterdi.
Atiba’nın sözleşme şartlarına uyması gerektiğini belirten Orman, rest çekip “Kendi bilir, 8 Temmuz’da İstanbul’da olur, olmazsa her gün için cezasına katlanır. Bundan sonraki sezonda o bölgeye oyuncu transferi de yapacağız” diye konuştu.
Beşiktaş Başkanı, rakiplerinin hiç başka oyuncu yokmuş gibi listelerindeki isimlere yöneldiğini de vurgulayıp “İlgilendiğimiz isimlere kanca atılarak bizim kasamızdan daha fazla para çıkması isteniyor. Bu adaletli durum değil” ifadesini kullandı.
"TRANSFERİN HEM BAŞI, HEM SONUYUM"
Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon Gomez dahil birçok önemli transferi kulübün menfaatleri doğrultusunda bitiren dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın yeni transfer komitesinde yer almaması şaşkınlık yaratmıştı. Başkan Fikret Orman bu konuyla ilgili “Erdal Bey yararlı bir yönetici, sıkıntı yok. Yapılanmaya girip Umut Güner kardeşimizi bu göreve getirdik. Ama şu bilinmeli ki transferin başı da sonu da benim. O yüzden bir sorun olacağını sanmam” dedi.
"GOMEZ'İN KARARINI TERÖR ETKİLEYEBİLİR"
Mario Gomez’in durumuna da değinen Fikret Orman, “Sanırım bu konu 1 hafta içindeson bulur. Şimdi herkes ‘Gomez gol attıkça Beşiktaş’tan uzaklaşıyor’ diyor. Bence havalimanında yaşanan terör olayı çok daha fazla etkili olacak. Benim korkum o. Buolay bütün kulüpleri etkileyebilir. Ancak devletimiz bunların üstesinden gelecektir” diye konuştu.
FİKRET ORMAN'DAN İNCİLER
QUARESMA: Şu an resmi teklif yok ama olsa da satmayı düşünmüyoruz. Bu sezon çok daha etkili olacağını düşünüyorum. Gözündeki ışığı görmesem tekrar transfer etmezdim.
GUSTAVO GOMEZ: Öncelikli olarak stoper işini çözmeliyiz. Mali yapıyı bozmayacak çabuk ve sert bir stoper bakıyoruz. Şu anki görüntüde Gustavo Gomez’in transferi zor gözüküyor.
LUİS NANİ: F.Bahçe’nin Nani’yi 8.5 milyon Euro’ya satma kararı alması mantıklı ve iyi bir iş. Hem kontenjan açıyorsun hem kara geçiyorsun. Bizim de Gökhan Töre’yi iyi bir fiyata satmamız şart.
Güney Kıbrıs’ta gıda fiyatlarında artışRum Tüketicileri Koruma Derneği, Güney Kıbrıs’ta Mayıs ayında 250 temel gıda ürününün fiyatlarında artış kaydedildiğini açıkladı.19 Haziran 2026 Cuma 12:09GÜNEY KIBRIS
Rum Merkezi Cezaevi’ne insansız hava aracıyla uyuşturucu sokma girişimi engellendiGüney Kıbrıs’ta Rum Merkezi Cezaevindeki mahkumlara dün sabah yine insansız hava aracıyla uyuşturucu madde atılmaya çalışıldı.19 Haziran 2026 Cuma 12:08GÜNEY KIBRIS
Savaşan: İki seçimin birlikte yapılması daha efektif olurUlusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Ahmet Savaşan, son dönemde siyasetin en çok tartışılan başlıklarından biri olan genel seçimlerle yerel seçimlerin aynı tarihte yapılması konusunda önemli açıklamalarda bulundu.19 Haziran 2026 Cuma 12:05KIBRIS
Mağusa Spor Derneği Masterleri Kosova YolcusuMağusa Spor Derneği Master futbol takım Kosova’da düzenlenecek olan uluslalararası dostluk kupasına katılıyor.19 Haziran 2026 Cuma 09:59KIBRIS
Basın-Sen: Yoksulluğu yönetmenin değil, ortadan kaldırmanın zamanıdır!Basın-Sen, asgari ücretin yoksulluğu kalıcılaştırdığını belirterek Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun lağvedilmesini talep etti.19 Haziran 2026 Cuma 09:52KIBRIS
Değirmenlik-Akıncılar Belediyesi’nin yeni hizmet binasının temeli atıldıDeğirmenlik-Akıncılar Belediyesi’nin tüm birimlerini tek çatı altında toplayacak yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.19 Haziran 2026 Cuma 09:50KIBRIS
Bugün ve yarın sağanak bekleniyorMeteoroloji Dairesi, bugün ve cumartesi günleri yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.19 Haziran 2026 Cuma 09:47KIBRIS
Güncel döviz kurları: Sterlin 61,35 TL'den işlem görüyorSterlin 61,35 TL, euro 53,20 TL, dolar 46,55 TL’den işlem görüyor.19 Haziran 2026 Cuma 09:46PARA BORSA
YKS maratonu yarın TYT ile başlayacakTürkiye'de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenecek, 2 milyon 425 bin 628 adayın başvuru yaptığı 2026 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2026-YKS) hafta sonu gerçekleştirilecek.19 Haziran 2026 Cuma 09:45KIBRIS
Gümrük cezasını ödemeden yurt dışına çıktı, dönüşünde tutuklandıErcan Havalimanı’nda ülkeye girişte bavulundaki elektronik ürünleri gümrüğe beyan etmediği gerekçesiyle para cezasına çarptırılan şahıs, cezayı yasal sürede ödemeden yurt dışına çıkmasının ardından KKTC’ye dönüşünde tutuklandı.19 Haziran 2026 Cuma 09:36KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.