06 Aralık 2025
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C

BAŞKENT LEFKOŞA’DA 2. ETAP ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI İÇİN İMZALAR ATILDI

LTB, 2025 yılında yoğun bir şekilde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına yeni yatırımlarla devam ediyor.

Başkent Lefkoşa’da 2. Etap Asfaltlama Çalışmaları için imzalar atıldı

22 Ağustos 2025 Cuma 12:39

2025 yılında altyapısı tamamlanmış bölgelerde asfaltlama çalışmalarına devam eden Lefkoşa Türk Belediyesi, bu alandaki yeni yatırımlarına devam ediyor. 40 Milyon TL’lik yatırım bedelinden oluşan 1. Etap asfaltlama çalışmalarını sürdüren LTB, şimdi de imzaladığı iki farklı ihale ile asfaltlama seferberliğine ara vermeden devam ediyor. 
27 Milyon 789 bin TL’lik yatırım ile 7.000 ton asfalt dökülecek
LTB’nin öz kaynaklarıyla çıktığı 2. Etap asfalt ihalesi LTB adına Başkan Mehmet Harmancı ile Köroğlu Constructıon Şti. Ltd. adına Gökay Köroğlu’nun arasında imzalandı. İhale kapsamında 27 Milyon 789 bin TL’lik yatırım ile toplam 7.000 ton asfalt dökülecek. 
Sivil Savunma Çemberi bağlantı yolları da asfaltlanıyor
Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği Ofisi finansmanına ilaveten LTB öz kaynakları ile çıktığı “Sivil Savunma Çemberi Bağlantı Yolları Asfalt Kaplama Yapım Projesi’nde sözleşme, ihaleyi kazanan Köroğlu Constructıon Şti. Ltd. ile imzalandı. 
Bu ihale kapsamında 6 Milyon 358 Bin 518 TL yatırım ile toplam 1409 ton asfalt dökülecek. Sözleşmesi dün imzalanan ihalede çalışmalar, yeni eğitim yılı öncesinde tamamlanması için bugün itibari ile başlatıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA