50+’YA BİR DESTEK DE AKINCI’DAN!

24 Kasım 2015 Salı 11:09
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nün iyileştirilmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik başlattığı 50+ Projesi’ne destek veren Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Vakıf yetkililerini makamında kabul ederek proje için bağışladığı kravatını imzaladı.
Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer ve Vakıf Koordinatörü Övgü İnce’nin katılımıyla gerçekleşen kabülde projenin başarılı olmasını temenni eden Cumhurbaşkanı Akıncı, açık artırmada yer alacak ürünlerin kataloğunu da inceledi.
Akıncı, seçim döneminde kullandığı kravatının projede yer almasının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı olarak da açık artırmaya destek vereceklerini belirtti.
Projeye yaptığı katkılardan ve göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Cumhurbaşkanı Akıncı’ya teşekkürlerini sunan ve projenin içeriğine ilişkin detayları anlatan Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer, 50+ Projesi kapsamında perşembe akşamı saat 19.00’da The Colony Otel’de gerçekleştirilecek açık artırmanın davetiyesini de Cumhurbaşkanı’na takdim etti.
50+ PROJESİ KANSER HASTASI ÇOCUKLARA UMUT OLACAK
Kemal Seraçoğlu Vakfı’ndan yapılan açıklamada, proje için bugüne kadar dünyanın birçok ülkesinden ve Kuzey Kıbrıs’tan birbirinden değerli sporcu, politikacı ve sanatçıya ait ürünler toplandığı belirtildi.
Perşembe akşamı gerçekleşecek projenin finalinde bu ürünler açık artırma yoluyla satılarak elde edilecek gelir, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nün iyileştirilmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak.
AÇIK ARTIRMADA NELER YER ALACAK?
Açık artırmada Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın kravatının yanı sıra dünyanın dört bir yanından gönderilen ürünler de yer alacak.
50+ projesi için Türkiye’nin dört büyükleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un yanı sıra Liverpool, Real Madrid, Manchester United, Arsenal ve Chelsea gibi dünyaca ünlü takımlar da imzalı ürünlerini Vakıf’a göndererek projeye destek verdi.
KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş, vefatından 20 gün kadar önce imzaladığı safari gömleği, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat değişim döneminde kullandığı gözlükleri, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu imzalı replika forma ile projeye katkı koydu. Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel ise vefatından önce ünlü fötr şapkasını imzalayarak projeye katıldı.
Açık artırmada sunularak bağış toplanacak ürünler arasında futbolcu Arda Turan imzalı forma, dört kez dünya ironman şampiyonu olan Chrissie Wellington imzalı tişört, İngiliz Greg Rusedski imzalı tenis raketi, dünyaca ünlü sanatçı Lennie Payne’in tost ekmeğinden yaptığı Atatürk portresi, McLaren Mercedes F1 takımı eski sürücülerinden bir kez dünya şampiyonu olan Jenson Button ve iki kez dünya şampiyonu olan Lewis Hamilton imzalı takım forması, Ukrayna Voleybol Milli Takımı'nın imzalı topu, Volkan Konak’ın kendi adına dikilmiş gömleği, dört kez F1 dünya şampiyonu olmuş Sebastian Vettel imzalı Redbull F1 takımı eşyaları, Ferrari F1 takımı sürücüleri Fernando Alonso ve Felipe Massa imzalı şapkalar ve daha birçok eşsiz ürün yer alıyor.
Başkan Şenkul: Başımıza taş yağdı desek abartmış olmayızGirne, akşam saatlerinde yaşanan şiddetli sağanak ve ceviz büyüklüğündeki dolu yağışıyla zorlu bir gece geçirdi.06 Aralık 2025 Cumartesi 10:49KIBRIS
Unilig... DAÜ Geçtiğimiz yılın finalisti YDÜ'yü devirdiUnilig dün akşam oynanan iki maç ile devam etti. DAÜ Geçtiğimiz yılın finalisti YDÜ'yü devirdi. Gecenin ikinci maçında ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ligin yeni takımı Kıbrıs Altınbaş Üniversitesi'ni yendi.06 Aralık 2025 Cumartesi 10:42KIBRIS
Salih Canseç görevden alındı, yerine Pembe Arifoğlu atandıGörevi kötüye kullanma ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan Salih Canseç, Maliye Bakanlığı Genel Koordinatörlüğü görevinden alındı.06 Aralık 2025 Cumartesi 10:41KIBRIS
5 gün boyunca yağmur bekleniyorMeteoroloji Dairesi, bugünden 10 Aralık Çarşamba’ya kadar yer yer sağanak beklendiğini belirtti.06 Aralık 2025 Cumartesi 10:39HAVA DURUMU
Netflix, Warner Bros Discovery’yi satın alıyorStüdyo ve yayın platformunu Netflix’in, Warner Bros. Discovery (WBD) medya şirketini 82,7 milyar dolarlık işletme değerinden satın almak için bağlayıcı bir anlaşma yaptığı bildirildi.05 Aralık 2025 Cuma 20:30YAŞAM
Almanya'da askerlikte yeni dönemFederal Meclis'te, askerlik sisteminde reform öngören yasa kabul edildi. Rusya kaynaklı tehdit algısı artan Almanya, asker sayısını ilk aşamada gönüllü olarak askerlik yapmak isteyenlerle arttırmayı hedefliyor.05 Aralık 2025 Cuma 20:04AVRUPA
Sendikalar " Game Over", istifa edin!KAMUSEN, KTAMS, KTÖS, KTOEÖS ve KAMU-İŞ, ekonomik ve sosyal haklara ilişkin taleplerinin hükümet tarafından reddedildiğini açıkladı.05 Aralık 2025 Cuma 19:33KIBRIS
Üstel Ankara yolcusuBaşbakan Ünal Üstel, Ankara'ya gidiyor. Üstel'in yarın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile görüşmesi bekleniyor.05 Aralık 2025 Cuma 19:30KIBRIS
Rum Lider Hristodulidis Kabinesinde 4 Bakanı değiştiRum Yönetimi Lideri Nikos Hristodulidis, dört bakanlık ve bir müsteşarlıkta değişikliğe gidildiğini duyurdu. Enerji, Çalışma, Adalet ve Sağlık Bakanlıklarına yeni isimler atandı.05 Aralık 2025 Cuma 19:22GÜNEY KIBRIS
Maria Holguín: Üçlü görüşmeyi “verimli ve somut sonuç” hedefiyle hazırlıyoruzHolguín, Erhürman’la yaptığı görüşmenin ardından, 11 Aralık’ta Erhürman ve Rum lider Hristodulidis’le yapılacak üçlü toplantının “yeni atmosferi güçlendirecek somut bir görüşme” olması için çalıştığını açıkladı.05 Aralık 2025 Cuma 14:51KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs












Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.