“4,5G’YE HAZIRIZ”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve yönetim ekibi Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nu ziyaret etti.

18 Eylül 2015 Cuma 17:03
BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük’ü ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaya hak kazanmaları nedeniyle kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi, BTHK Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil’e de yeni görevinde başarılar diledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: Teknoloji ve iletişim alanındaki yatırımlar son derece önemlidir. 4,5G’yi ülkemize taşımaya hazırız. Türkiye’de gerçekleşen ihalenin, ülkemizde de yaşam bulması temennimizdir.”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve yönetim ekibi, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nu (BTHK) ziyaret etti.BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük’ü ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaya hak kazanmaları nedeniyle kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi, BTHK Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil’e de yeni görevinde başarılar diledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca teknoloji ve iletişim alanındaki yatırımların son derece önemli olduğunu vurgularken, yeni nesil teknolojileri adaya taşıma yönünde yatırım yaptıklarını ve 4,5G’ye hazır olduklarını belirtti.
Karaatmaca yeni nesil mobil teknolojiler ihalenin Türkiye’de gerçekleştiğini belirtirken “ülkemizde de en kısa zamanda gerçekleşmesi temennimizdir” dedi.
“Yeni nesil teknoloji yatırımlarına hazırız”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ziyarette yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in BTHK ile yakın işbirliğinde çalıştıklarını ve bundan memnuniyet duyduklarını belirtti.
BTHK’nın yayınladığı çeyrek raporlarında da açıklandığı gibi lider iletişim ve teknoloji şirketi olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Karaatmaca, “Dünyadaki en ileri teknolojileri eş zamanlı olarak ülkemize taşıyor, bunu başarmak için de sürekli yatırım yapıyoruz” dedi.
Karaatmaca, yeni nesil teknolojilerin önemine de dikkat çekerek, insanımızın yaşam kalitesinin artması ve bilgiye çok daha süratli erişimi için bunun gerekli olduğunu söyledi.
“4,5G’yi ülkemize taşımaya hazırız” diyen Karaatmaca, Türkiye’de gerçekleşen ihalenin, ülkemizde de yaşam bulması temennisini dile getirdi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, BTHK Başkan Yardımcısı’na ve tüm BTHK Yönetim Kurulu’na görevlerinde başarılar diledi.
“İşbirliklerimiz devam edecek”
Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük de, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaktan duydukları mutluluğu dile getirirken, Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini belirtti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in mobil iletişim ve teknoloji alanındaki yatırımları ile projelerini yakından takip ettiklerini belirten BTHK yetkilileri yakın işbirliklerinin ileriki dönemlerde de devam edeceğini söyledi.
Yapılan ziyarete BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük, Başkan Yardımcısı Okan Donangil, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Genel Müdür Yardımcıları Emre Laçinler, Ayhan Barış, Burcu Topal, Ozan Çağlar Aslan ve Alp Ağcataş katıldı.
Artık Roma'daki Aşk Çeşmesi'ne para atmak da paraylaİtalya'nın başkenti Roma'yı ziyaret edenlerin dilek parası atmasıyla ünlü Aşk Çeşmesi'ne (Fontana di Trevi) para atmak için bundan böyle 2 euro bilet ücreti ödemek gerekecek.02 Şubat 2026 Pazartesi 21:20YAŞAM
175 polis memuru ile 25 itfaiye memuru aday adayının temel eğitimleri başladı175 polis memuru ile 25 itfaiye memuru aday adayı bugün Polis Okulu’nda temel eğitimlerine başladı.02 Şubat 2026 Pazartesi 20:29KIBRIS
İran-ABD görüşmeleri '6 Şubat'ta İstanbul'a yapılacak'Reuters haber ajansına konuşan İranlı ve Amerikalı diplomatlar, ABD Özel Temsilcisi ve İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi'nin 6 Şubat Cuma günü İstanbul'da bir araya geleceğini duyurdu.02 Şubat 2026 Pazartesi 20:17ORTADOĞU
Erhürman: Bizim nihai hedefimiz Kıbrıs sorununun çözülmesidirCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, "Cumhurbaşkanlığı'nda 100 Gün" konulu basın toplantısında, Crans Montana’dan bugüne, sekiz senede, Kıbrıs sorunu konusunda anlamlı denilebilecek bir görüşme süreci yaşanmadığını kaydetti.02 Şubat 2026 Pazartesi 20:14KIBRIS
Erhürman, Romanya’nın Kıbrıs Büyükelçisi Mihalache’yi kabul ettiCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Romanya’nın Kıbrıs Büyükelçisi Sorin-Dan Mihalache ile bir araya gelerek güncel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Mehmet Dânâ da hazır bulundu.02 Şubat 2026 Pazartesi 20:13KIBRIS
Çin Devlet Başkanı Şi'den yuan için rezerv para çağrısıÇin Devlet Başkanı Şi Cinping, Çin yuanının uluslararası ticarette yaygın kullanılan ve rezerv para statüsü kazanan güçlü bir para birimi haline gelmesi çağrısında bulundu.02 Şubat 2026 Pazartesi 19:27PARA BORSA
Trump: Kanada 51’inci, Grönland 52’nci eyalet olabilirABD Başkanı Donald Trump, Washington’da düzenlenen Alfalfa Club etkinliğinde yaptığı açıklamada, Kanada’yı ABD’nin 51’inci eyaleti yapmak istediğini, Grönland’ın 52’nci, Venezuela’nın ise 53’üncü eyalet olabileceğini söyledi.02 Şubat 2026 Pazartesi 19:26AMERİKA
CTP, erken seçim karar önerisi, seçim 26 Nisan'da...Ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Cumhuriyet Meclisi seçimlerinin yenilenmesine ilişkin karar önerisini Meclis Başkanlığı’na sundu.02 Şubat 2026 Pazartesi 19:07KIBRIS
”Azad” kod adlı şahıs Mersin’de yakalandıÜlkede çok sayıda oto galeriyi tehdit ederek kurşunlama olaylarına karıştığı ve şantaj yoluyla para talep ettiği iddia edilen “Azad” kod adlı şahıs, Haber Kıbrıs'ın aktardığı bilgiye göre Mersin’de yakalanarak tutuklandı.02 Şubat 2026 Pazartesi 16:16TÜRKİYE
AKEL: İngiltere, Kıbrıs'taki garanti sisteminin kaldırılmasıyla ilgili tezinde tutarlı kalmalıStefanu, Londra temaslarında İngiltere’nin Kıbrıs sorununda BM kararlarına ve garanti sistemine ilişkin daha önce dile getirdiği tezlerde tutarlı kalması gerektiğini söyledi.02 Şubat 2026 Pazartesi 16:15KIBRIS SORUNU
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.