08 Ocak 2026
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele15°C
  • İstanbul8°C
  • Ankara7°C

16 YAŞINDAKİ KURŞUNLAMA ZANLISINA İKİ GÜN TUTUKLULUK!

16 yaşındaki kurşunlama zanlısına iki gün tutukluluk!

16 yaşındaki kurşunlama zanlısına iki gün tutukluluk!

07 Ocak 2026 Çarşamba 11:45

16 yaşındaki kurşunlama zanlısına iki gün tutukluluk!

Zanlıya yedi ayrı suçlama getirildi.

Zanlı 16 yaşında olduğundan mahkemeye sosyal hizmetler memurları ile getirildi.

Ne oldu?

Ülke genelinde büyük infial yaratan silahlı saldırının ardından aranan zanlı Abdullah K. (2009 doğumlu), Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından Lefkoşa’da yakalanarak tutuklandı.

Zanlının, Fuar Alanı karşısında bulunan EKOR isimli iş yerinde yemek yediği sırada tespit edildiği ve düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandığı bildirildi. Yapılan aramada belinde iki tabanca ve mermiler bulundu.

16 yaşındaki zanlının adaya bugün Gaziantep üzerinden geldiği öğrenilirken, yaşı nedeniyle adaya yalnız gelmediği ve olayda işbirlikçileri olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Zanlının yarın sabah Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.

Olayın hemen ardından saatler boyunca yoğun bir çalışma yürüten polis ekipleri, hızlı ve kararlı müdahaleleriyle vatandaşın takdirini topladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA