16 Nisan 2024
  • Lefkoşa23°C
  • Mağusa26°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele26°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara14°C

ZUCKERBERG, KOMŞU EVLERİ SATIN ALARAK YIKTIRACAK

Tanınmış isimlerin güvenliklerine dair paranoyaları gün geçtikçe artıyor...

Zuckerberg, komşu evleri satın alarak yıktıracak

29 Mayıs 2016 Pazar 21:00

Bunun son örneği ise Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'de gördük. Zuckerberg, komşularının evlerini güvenlik sebebiyle satın alarak, panik odası da dahil yeni bir site inşa ettirecek.

 

Kaliforniya'nın Palo Alto bölgesinde yaşayan Zuckerberg, halihazırda yaşadığı evininde bulunduğu bölgede büyük bir imar projesi gerçekleştirmek için onay aldı. Belediyeye yaptığı başvuruda, evinin çevresindeki dört binayı satın aldığını belirten Mark Zuckerberg, bunları yıktıracağını ve içerisinde panik odasının da olduğu yeni bir yerleşim birimi kuracağını söyledi. 30 milyon dolar vererek satın aldığı dört evi yıkma ve yerine yeni binalar inşa etme projesi ise belediyeden onay aldı.

Evleri satın almasının sebebi olarak, diğer evlerden yatak odasının dahi görünmesini istemediğini bildiren Zuckerberg'ün yeni planında ilgi çeken bir diğer detay ise panik odası oldu. Çelik kapılardan, metal tavanlara kadar en zorlu koşullara kadar dayanabilen bu odalar, aslında birçok ünlü ismin evinde bulunuyor. Genellikle özel eşyaların saklandığı bu odalar, herhangi bir saldırı durumunda ise sahiplerini koruyabiliyor. Hayatta kalmak için tasarlanan bu odalar, içerisinde bulunanları aylarca idare edebilecek malzemeler ve yiyeceklerle de dolu oluyor. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA