25 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa19°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C

ZORYA LUHANSK FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA CANLI YAYINLANACAK?

Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı bu akşam kritik bir mücadeleye sahne olacak. Dev mücadelenin saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

15 Eylül 2016 Perşembe 16:59

Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta ve şifreli mi olacak soruları yanıt buldu. Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Zorya Luhansk Fenerbahçe mücadelesinin canlı yayın bilgileri elimize ulaştı. Fenerbahçe'de cezası bulunan Volkan Şen ile Jeremain Lens, Zorya maçında forma giyemeyecek. Ukrayna'nın Chornomorets stadında oynanacak mücadeleyi Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Peki, Zorya Luhansk Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifreli mi yayınlanacak? İşte, dev karşılaşmanın detayları.

ANTRENMAN ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Fenerbahçe, Zorya Luhansk maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 10.30’da başladı ve toplamda 1 saat 45 dakika sürdü. Salonda gerçekleştirilen ve 30 dakika süren core antrenmanının ardından oyuncular sahaya çıktı. Sahada da 1 saat 15 dakika süren antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

FENERBAHÇE 2 EKSİKLE SAHADA OLACAK

Fenerbahçe'de cezası bulunan Volkan Şen ile Jeremain Lens, Zorya maçında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli takımın geçen sezon Portekiz'in Braga takımıyla yaptığı maçtan sonra UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulunun 31 Aralık 2016'a kadar UEFA organizasyonlarından men ettiği Volkan Şen'in cezası UEFA Tahkim Kurulu tarafından 30 Eylül 2016'ya çekilmişti. Zorya maçında takımını yalnız bırakacak Volkan'ın cezası 29 Eylül'deki Feyenoord müsabakasının ardından sona erecek.

Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'de forma giydiği dönemde 2014-2015 sezonunda İtalya'nın Fiorentina takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında kırmızı kart gören Lens de cezası nedeniyle yarınki karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'de ayrıca UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Aatif Chahechouhe ile Jose Fernandao da Zorya mücadelesinde sahaya çıkamayacak.

ZORYA LUHANSK FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

Tarih: 15 Eylül 2016 Perşembe

Saat: 20.00

Kanal: Tivibu Spor

Hakem: Istvan Kovacs (Romanya)

19 KİŞİLİK KADRO BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin 19 kişilik kadrosu belli oldu. Kadroda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Petrovich Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Salih Uçan, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Robin van Persie, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA