28 Mart 2024
  • Lefkoşa19°C
  • Mağusa18°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt19°C
  • İskele18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

ZARLAR İSKELE’DE ATILDI

48. İskele Festivali, bu yıl yine birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. ..

Zarlar İskele’de atıldı

13 Temmuz 2016 Çarşamba 13:55

48. İskele Festivali, bu yıl yine birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. Tavla müdavimlerini bir araya getirmeyi başaran Tavla Turnuvasının bu yıl 6.’sı gerçekleştirildi. 2 gün süren turnuvaya 96 kişi katıldı.

TURNUVA BİRİNCİSİ HASAN TEKİNASLAN

İbrahim Şenmert’in organize ettiği, İskele Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen tavla turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi. 96 kişinin arasından sıyrılarak 1000 TL’lik para ödülü kazanan isim Hasan Tekinaslan oldu. Tekinaslan para ödülünü ve kupasını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun elinden aldı.

 tavla5.jpg

TURNUVA 2.’Sİ SEVENLER

tavla4.jpg

6. Tavla Turnuvasında 500 TL’lik ikincilik ödülünün sahibi ise Cengiz Sevenler oldu. Sevenler’e de para ödülü ve kupasını İskele Belediyesi Meclis Üyesi Sefa Kurukafa verdi.

tavla2.jpg

Festival kapsamında yer alan tavla turnuvasında üçüncü olan Metin Kırçay’a 250 TL’lik para ödülünü Festival Spor Komitesi Başkanı, İskele Belediyesi Meclis Üyesi Seymen Yılmaz verirken, turnuvada dördüncü gelen isim Niyazi Cemmedo’ya ise kupasını yine Meclis Üyesi olan Eray Göksan verdi.

  1. Hasan Tekinaslan
  2. Cengiz Sevenler
  3. Metin Kırçay
  4. Niyazi Cemmedo

tavla3.jpg

En iyi kadın oyuncu ödülünün de Meclis Üyesi Kubilay Aşık tarafından İlknur Çetinkaya’ya verildiği İskele Belediye Gazinosu’ndaki tavla turnuvasının sonunda İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, turnuvaya katılan herkesle anı fotoğrafı çektirdi.  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA