27 Nisan 2024
  • Lefkoşa17°C
  • Mağusa17°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt17°C
  • İskele17°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

ZAFER HE MARİO'NUN!

Bilardoda Euro-Tour Men final karşılaşmaları ile tamamlandı...

Zafer He Mario'nun!

05 Haziran 2016 Pazar 14:26

Finalde Yunanlı sporcu Nikos Ekonomopoulos'u mağlup etmeyi başaran Avusturyalı sporcu kariyerinde ilk kez Euro-Tour birinciliği elde etme başarısı gösterdi. Başarılı sporcunun ödülü karşılaşmanın ardından düzenlenen törende verildi...

billardo3-001.jpg

 Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu ile Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu'nun (EPBF) işbirliğinde gerçekleştirilmekte olan Euro-Tour Men'de zafer Avusturyalı sporcu He Mario'nun oldu.
Acapulco Resort Hotel'de 31 ülkeden 200'ü aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilmekte olan Euro-Tour Men geçtiğimiz gün oynanan final karşılaşmaları ile tamamlandı. Yarı Final'de mücadele etme hakkı kazanan Yunanlı Nikos Ekonomopoulos ile Finlandiyalı Mika İmmonen arasında oynanan ilk karşılaşmada rakibini 9-4 mağlup etme başarısı gösteren Yunanlı sporcu Nikos Ekonomopoulos adını finale yazdıran ilk sporcu oldu. Diğer yarı final karşılaşması ise Avusturyalı He Mario ile İngiliz sporcu Jaysen Show arasında oynandı. Bu karşılaşmadan 9-4 galip ayrılan He Mario adını finale yazdıran ikinci sporcu oldu.

billardo1.jpg

Kariyerinde İlk Kez

Çekişmeli geçen Euro-Tour Men final karşılaşmasında Yunanlı rakibi Nikos Ekonomopoulos'u 9-5 mağlup etme başarısı gösteren He Mario kariyerinde ilk kez Euro- Tour kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Başarılı sporcuların ödülleri final karşılaşmasının ardından düzenlenen törende verildi.

billardo2-001.jpg

Challenge Cup Başladı

Geçtiğmiz gün başlayan Euro-Tour Woman dün oynanan final karşılaşmaları ile tamamlanırken, North Cyprus Challenge Cup ise saat 19:00'da oynan ilk karşılaşmalar ile start aldı. Başarılı olamadığımız Euro-Tour'un ardından 12 sporcu ile mücadele etmekte olduğumuz North Cyprus Challenge Cup'ta sporcularımız güçlü rakipleri karşısında tur kovalayacaklar.
 

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA