19 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa22°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele22°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

ZAFER ALTUR’UN

Lefke Kurtuluş Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen bilardo turnuvasında 34 sporcu mücadele etti

Zafer Altur’un

16 Ağustos 2016 Salı 19:33

         Lefke 16 Ağustos Kurtuluş Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen bilardo turnuvasında zafer Onuç Altur’un oldu.
         Lefke Türk Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen turnuva 13-14 Ağustos tarihlerinde Soli Inn Hotel’de gerçekleştirildi. “8 Top” disiplininde, çift eleme usulüne göre gerçekleştirilen turnuvada 34 sporcu mücadele etti. Finalde Ali Karanfiloğlu’nu 5-1 mağlup eden Onuç Altur1’inci olurken, Ali Karanfiloğlu 2’nci, Hüseyin Borankan ise 3’üncü oldu.
Kaya, “Desteğimiz Sürecek”
         Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Lefke Türk Belediyesi Başkanı Aziz Kaya, bilardo sporunun nezih bir spor olduğunu ifade ederek, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu’nun çalışmalarını övdü. Konuşmasının devamında, Lefke’de bilardo sporu ile ilgili potansiyel olduğunun altını çizen Kaya, Bilardo sporunun Lefke bölgesinde gelişmesi için elinden gelen gayreti ve desteği göstereceğini söyledi.
          Daha sonra geçilen ödül töreninde başarılı sporcuların madalyalarını ve ödüllerini Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya verdi. Ödül töreninin devamında Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya’ya plaket takdim ederken, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ise Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu’ya plaket sundu.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA