30 Nisan 2024
  • Lefkoşa29°C
  • Mağusa30°C
  • Girne27°C
  • Güzelyurt28°C
  • İskele30°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

YÜZME KURSLARI İLGİ GÖRÜYOR

Yüzme Kursları ilgi görüyor

17 Eylül 2015 Perşembe 17:50

Güzelyurt Belediyesi’nin dokuz yıldır gerçekleştirdiği Yüzme Kursları büyük ilgi görüyor. Her geçen yıl kursiyer sayısında artış yaşayan kurslar bu yıl 23 Haziran-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti.

Güzelyurt Otelde yapılan kurslarda 190 çocuk yaş ve deneyimlerine göre gruplar halinde İki ay boyunca eğitmenler tarafından eğitim gördüler.

Kurs sonrası kursiyerlere sertifikaları 14 Ağustos 2015 Cuma günü Güzelyurt Otel’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

DSC_0729

Sertifika törenine Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, belediye meclis üyeleri kurs öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar sertifika töreninde yaptığı konuşmada çocukların ve ailelerin Güzelyurt Belediyesine güven duymalarından dolayı teşekkür ederek, kurslara gösterilen ilginin her yıl artış göstermesinin gurur verici olduğunu söyledi.

DSC_0721

Güzelyurt Belediyesi’nin bu yıl 9.’sunu gerçekleştirdiği yüzme kurslarına 190 öğrenci kayıt oldu. 4-12 yaş gruplarına göre düzenlenen yüzme kurslarında dersler Mustafa Korkut, Cemal Aspava ve yardımcı eğitmenler denetiminde haftada gerçekleştirildi.

Kursa katılan kursiyerlere sertifika ve madalyaları Güzelyurt Otel’de yaş gruplarına göre organize edilen yüzme yarışları sonrası takdim edildi.

Etkinlik eğitmen ve yardımcı eğitmenlere plaket takdiminin ardında sona erdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA