29 Mart 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt14°C
  • İskele15°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara12°C

YÜREK DAYANMAZ

Yürek dayanmaz

26 Mayıs 2014 Pazartesi 13:06

Ülkemiz, yaşanan ölümlü motosiklet kazası nedeni ile yasa boğuldu. Hayatlarının baharındaki iki gencimizi daha trafik kazasına kurban verildi. 22 yaşındaki Ali Gargınsu ile 20 yaşındaki Gizem Acet kazada hayatını kaydetti.

Motosiklette yolcu olan Gizem Acet, kask takmaması neden ile olay yerinde yaşamını kaybederken, Ali Gargınsu ise hastaneye kaldırılırken öldü. Acet ve Gargınsu’nun sabah saatlerinde arkadaşları ile birlikte güneşli havayı fırsat bilip haftasonunu değerlendirmek için yola çıktığı öğrenildi.

Ali ve Gizemni aileleri gelen kötü haber üzerine şok geçirdi.  Ali Gargınsu’nun bugün öğle namazı sonrasına Lefkoşa Mezarlığı’na Gizem Acet’in ise Girne Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Turgut ÇALICI

Ülkemiz bir kez daha iki gencimizin yaşamını yitirdiği motosiklet kazası haberi ile sarsıldı. Motosiklet aşığı olan ve arkadaşları ile sürekli motosiklet turlarına çıktığı öğrenilen Ali Gargınsu’nun hız tutkusu bu kez eceli oldu. Ali Gargınsu’nun yanında yolcu olan arkadaşı Gizem Acet’te kazada can verdi.  Kaza, Kaplıca-Balalan yolunda meydana gelirken, motosiklette yolcu olan Gizem Acet’in kask takmadığı öğrenildi. Dün saat 11.25 sıralarında meydana gelen kaza, Ali Gargınsu’nun LE 442 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarlarındaki bariyerlere çarpması sonrası gerçekleşti. Ali Gargınsu’nun hastaneye kaldırılırken yolda, Gizem Acet ise olay yerinde hayatını kaybetti. Lefkoşalı olduğu öğrenilen Ali Gargınsu 22 yaşındaydı. Gizem Acet’in ise Girneli olduğu öğrenildi. Kaza sonrasında iki gencinde aileleri fenalık geçirirken kaza haberine inanamadı. Ali Gargınsu’nun bugün öğle namazı sonrasına Lefkoşa Mezarlığı’na, Gizem Acet’in ise Girne Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA