25 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa19°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C

YOLLAR ‘BUBİ ‘ TUZAKLARI İLE DOLU

Yollar ‘Bubi ‘ tuzakları ile dolu

21 Nisan 2014 Pazartesi 17:58

KKTC genelinde özellikle şehirlerde insanların ulaşımını kolaylaştırması gereken yollar, nitelik ve görüntü açısından son derece kötü bir görüntü yansıtıyor.

Ulaştırma Bakanlarının sürekli olarak kaliteli olarak nitelendirdikleri yollarımızın bubi tuzakları ile dolu bir görüntü yansıtmasının yanısıra, insanları ulaşım esnasında büyük tehlikeler  ile karşı karşıya bırakması tepkilerin de giderek artmasına neden oluyor.

Bolu Sokağı’nda bir metrelik çukur

Başkent Lefkoşa’nın, en yoğun yollarından bir tanesi konumunda olan Bolu Sokağında, yol ortasında meydana gelen bir metrelik çukur, insan ve araçlar için büyük tehlike yaratıyor.

Kanalizasyon çöktü

KKTC’nin en prestijli camilerinden bir tanesi konumunda olan Ebubekir Camii yanında bulunan yol daha önce yapılan kanalizasyonun çökmesi üzerine meydana gelen  derin çukur nedeniyle araçlar için büyük tehlike oluşturdu.  Politikanın nabzının attığı bakanlıklar ile ulaşımı sağlayan Haydar Aliyev Caddesi ile kesişen Bolu Sokağı, özellikle dairelere gidiş  ve daire çıkışlarında yoğun bir şekilde kullanılması ile de dikkat çeken bir yol görünümünde.

Fıkra gibi

Yoğun bir trafiğe hizmet veren yolda meydana gelen  çöküntüye, sürücülerin dikkatini çekmek isteyen duyarlı vatandaşlar yol içerisindeki çukurun hemen yanına koydukları kova ile yaşanması muhtemel tehlikeleri önlemeye çalışıyorlar. Lefkoşa Belediyesi ile Karayollarının erken bir zamanda gerekli tamiratı yaparak yaşanması muhtemel kazaların önüne geçmesi bekleniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA