26 Nisan 2024
  • Lefkoşa28°C
  • Mağusa28°C
  • Girne26°C
  • Güzelyurt29°C
  • İskele28°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara26°C

YİNE KAZA YİNE ÖLÜM

Yine kaza yine ölüm

02 Ekim 2014 Perşembe 14:20

OKUTAN HAYATINI KAYBETTİ

Öğrenci minibüsü ile ticari van aracın çarpıştığı trafik kazasında 69 yaşındaki Arslan Okutan hayatını kaybetti. Okutan Ambulans ile hastaneye kaldırıldığı sırada yaşamını kaybederken, hem van araçta bulunan yolcular hem de okul minibüsündeki öğrenciler kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

PANİK DOLU ANLARKopyası kaza

Özellikle okul minibüsünde bulunan 13 öğrenci kaza sırasında korku dolu anlar yaşarken, kaza sırasında büyük panik yaşandı. Ambulansın olay yerine geldiği dakikalara kadar öğrencilerin bazılarının fenalık geçirdiği öğrenildi.

Koruçam – Sadrazamköy anayolunda meydana gelen trafik kazasında, 69 yaşındaki Arslan Okutan hayatını kaybetti.

Polisten yapılan açıklamaya göre, kaza, Koruçam – Sadrazamköy anayolu 3-4 km’leri arasında saat 14:00 sıralarında meydana geldi. Kazada, Adem Yazar (E-55), yönetimindeki GE 569 plakalı van araç,  Koruçam istikametine doğru seyrettiği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucunda yolun sağına geçti ve o esnada karşı istikametten gelen İbrahim Gündoğdu (E-59) yönetimindeki TEC 740 plakalı minibüsle yüz yüze çarpıştı.

Kaza sonucu ağır yaralanan TEC 740 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Arslan Okutan (E-69), ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada yaşamını yitirdi. Yine aynı araçta yolcu olarak bulunan Emine Gündoğdu (K-62) ve GE 569 plakalı araç sürücüsü Adem Yazar hafif şekilde yaralanarak, kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki ilk yardım tedavilerinin ardından müşahede altına alındı.

Öğrencileri taşıyan minibüste bulunan 13 öğrenci ile şoför İbrahim Gündoğdu’nun yaralanmadığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA