20 Nisan 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

YEŞİM SALKIM’DAN MÜZİK DOLU BİR GECE

Yeşim Salkım’dan müzik dolu bir gece

03 Haziran 2014 Salı 14:13

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Park Hotel’de  sahne alan Yeşim Salkım, konuklarına tam bir müzik ziyafeti verdi. Salkım’ı dinlemeye gelenler arasında Murat Karayalçın ve Mesut Yar da vardı.

Merit Park Hotel Letafet Bar’daperformansını sergileyen Yeşim Salkım, konuklarını selamlayarak başladığı geceye 90’ların sevilen şarkıları ile devam etti. ‘’Deli Mavi’’ ile büyük alkış alan Salkım, 95 – 96 yıllarında Türkiye’nin ilk cover’larını seslendiren Ajda Pekkan’ın ‘’Yeniden Başlasın’’ adlı parçasını tüm Merit Park Letafet Bar misafirleri ile seslendirdi.

Yeşim Salkım’ın sık sık mikrafon uzattığı ve birlikte şarkılar söylediği  konukları arasında Türk siyasenin önemli isimlerinden Murat Karayalçın ve ünlü televizyoncu Mesut Yar da vardı. Salkım’ın ricasını kırmayarak sahneye çıkan Mesut Yar, Murat Karayalçın’a dikkat çekerek, ‘’Türkiye’nin demokrasisinin iyi olduğu dönemlerde bizlere önderlik eden Murat Karayalçın gibi siyasetçilerimiz var. Geçtiğimiz günlerde Atina’daydım. Soma faciası olmuştu. Bir dostumuz baş sağlığı diledi. Keşke başkaları da onlar kadar duyarlı olabilseydi’’ diyerek  ‘’Yanıyorum Hele’’ isimli şarkıyı söyledi.

Soma’da hayatını kaybeden madencileri de unutmayan ve ‘’Soma faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum’’ diyen Salkım, tüm Letafet Bar misafirleri ile ‘’Memleketim’’ parçasını seslendirdi.

‘’Usta müzisyenler kolay yetişmiyor, biz de onların kıymetini bilemiyoruz, onlar öldükten sonra kıymetleri biliniyor’’ diyerekNeşet Ertaş’ı anan Salkım, ‘’Yalan Dünya’’ isimli şarkısını söyledi. Merit Park Letafet Bar misafirlerinin isteklerine de sık sık yer veren sanatçı, misafirler ile kurduğu diyaloglar ile de herkesi güldürdü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA