25 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt24°C
  • İskele21°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

YERLİ GRUPLAR FESTİVALE RENK KATIYOR

Yerli gruplar festivale renk katıyor

30 Mayıs 2014 Cuma 17:39

Ülkemizin sevilen yerli gruplarından Grup Rast ve Grup Frekans, bu yıl da Kıbrıs Rakı Festivali’ne renk katıyor. Yeni Rakı ÂLÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri’nin, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliğiyle düzenlediği, Kıbrıs’ta lezzet, muhabbet ve eğlencenin buluştuğu 3. Kıbrıs Rakı Festivali, 3 şehirde ardı ardına eğlencelerle devam ediyor. Yeni Rakı ÂLÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda üçüncü kez düzenlenen Kıbrıs Rakı Festivali’nde ülkemizin sevilen gruplarından Grup Rast ve Grup Frekans da rakı severlerin keyfine keyif katıyor. Lefkoşa, Girne ve Gazi Mağusa şehirlerinde gerçekleşen Kıbrıs Rakı Festivali’nde dolu dolu eğlencenin yanı sıra, festivale özel indirimli rakı menüleri de anlaşmalı restoranlarda rakı severlere sunuluyor.

Dopdolu lezzet, muhabbet ve eğlence 23

Mayıs Cuma akşamı Galbur, Eski Konak ve Dumlupınar Restoran’da (Kasap Osman) fasıl ekibinin, Ambiance’da ise Grup Rast’ın performansı ile Kıbrıs Rakı Festivali’ne start verilmişti. 24 Mayıs Cumartesi akşamı ise Neyzen’de sahne alan Grup Frekans her zamanki muhteşem performansı ile rakı severlere güzel bir gece yaşattı. 26 Mayıs Pazartesi Ömerli Meyhane’de fasıl ekibi rakı severleri eğlendirirken, 27 Mayıs Salı akşamı ise The North’da düzenlenen karaoke gecesi büyük ilgi gördü. Bizim Meyhane, Pine House ve Dökme Et meyhanelerinde ise 28 Mayıs’ta fasıl ekibi yer aldı.

30 Mayıs’taki mekanlarda Grup Frekans ve fasıl ekibi

Kıbrıs Rakı Festivali’nin kapanış günü arifesi olan 30 Mayıs’ta ise Mezze, Akşamcı Meyhanesi ve Beer Point’te fasıl ekibi, Bi’yer Restaurant’ta ise Grup Frekans rakı severlere eğlenceli bir gece daha yaşatacak. Detaylı bilgi için: www.facebook.com/kibrisrakifestivali, www.twitter.com/kibrisrakifest, www.kibrisrakifestivali.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA