YENİCEKÖY KENDİNE YARAŞIR TESİSE KAVUŞTU!

15 Haziran 2015 Pazartesi 15:43
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı için bir yıl önce yola çıkıldığını ve parkın tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulduğunu ifade ederken, Değirmenlik Belediyesi mimarları tarafından planlanarak, yine belediye personeli tarafından tamamlanan bu tesis ile halka yaraşır, kaliteli ve çağdaş bir hizmet yaratıldığını kaydetti.
Başkan Osman Işısal, bugün açılışı gerçekleşen Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı’nda yaptığı konuşmasında Değirmenlik Belediyesi meclis üyelerine ve tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini sundu.
Değirmenlik Belediyesi tarafından, bölgemizdeki sosyal yaşam alanlarını arttırmaya yönelik başlatılan Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı bugün (15 Haziran 2015 Pazartesi), saat 11:00’da açıldı. Açılışta, Değirmenlik Belediyesi ile “Kardeş Belediye” olmak amacıyla Başkan Osman Işısal ile protokol imzalamaya gelen Samsun Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç ve beraberindekilerin yanı sıra, 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanı da bulundu.
Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı açılışı sırasında Yeniceköy Muhtarı İbrahim Ömer Paşa, ve Yeniceköy Spor Kulübü Başkanı Hasan Hazal da birer konuşma yaparak Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal’a ve çalışanlarına teşekkürlerini sundular.
Açılışta konuşan Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal şunları kaydetti:
“ÖNEMLİ OLAN, BİR İŞE BAŞLARKEN, O İŞİ BİTİRMEKTİR”
“Yaklaşık bir yıl önce yola çıkılan bu tesisin planlaması Değirmenlik Belediyesi mimarları tarafından yapıldı. Bütün işçiliği yine Değirmenlik Belediyesi personeli tarafından yapıldı. Belediyemiz meclis üyelerine ve tüm personele çok teşekkürlerimi sunarım.
Belediyelerde önemli olan, bir işe başlarken, o işi bitirmektir. Bölge halkının bizden beklentisi çalışmamız ve hizmet üretmemizdir. Ama bölge halkının da yardımcı olması ve el ele ilerlememiz çok önemlidir.
Mali olarak bakıldığında, işçilerimizin emeği çok. Çünkü maliyeti düşürmek için de kendimiz çalıştık. Bana göre altından kalkamayacağımız işleri ihale etmemiz lazım.
Değirmenlik Belediyesi olarak son bir yıl içerisinde epey bir şeyler ürettik. Cihangir köyü altyapı ve kaldırım çalışması, Kırıkkale hayvancılarına elektrik götürülmesi, Değirmenlik İlkokulu binasının yapımı ve Balıkesir çocuk parkı bunlardan bazıları. Ayrıca Değirmenlik halı sahası yanında bulunan 7 dönümlük araziyi de satın aldık ve Değirmenlik Belediyesi’nin kullanımı için değerlendirilecek. Sosyal Aktivite Merkezi’miz de en kısa zamanda tamamlanacaktır.”
Canik Belediyesi ile “Kardeş Belediye” olduk
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal açılış konuşmasında ayrıca, Samsun’un Canik Belediyesi ile “Kardeş belediye” olunduğunu da belirterek, bu bağlamda ülkemizi ve Değirmenlik Belediyesi’ni ziyarete gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve beraberindeki heyete de teşekkürlerini sundu. 2 belediyenin kardeş belediye protokolü imzaladığına değinen Işısal, kültürlerimizin ve belediyelerin yaptığı işlerin kaynaşacağını, bağların güçleneceğini söyledi.
Tesisin özellikleri…
Değirmenlik Belediyesi tamamlanan bu tesis ile; Yeniceköy, Kalavaç ve Çukurova köy halkının ihtiyacı olan ve ortak kullanabilecekleri düğün salonu, fitness alanı ve çocuk oyun parkı ile bölge halkına daha kaliteli bir yaşam sunmayı amaçlıyor. Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı projesi ile bölge insanının sosyal ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerini gerçekleştirebileceklerini belirtirken, bu modern ve çağdaş tesisin bölge halkı için yapıldığını kaydetti. Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı bölge halkının sosyal ve kültürel alanlarda; gezip, dinleneceği düğün, nişan, festival, konser gibi önemli gün ve gecelerde kullanacağı bir mekân olarak inşa edildi. Bu sosyal tesis için Yeniceköy’de temin edilen toplam alanı 3515 m2 arazi üzerine yapıldı. Tesis içerisinde; Spor Kulübü Lokali, Düğün Salonu, Çocuk oyun parkı, fitness aletleri ve Wc binası Engelli/Bay/Bayan, iklime uygun ağaçlandırma yer alıyor. Spor ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri 1387 m2 çok amaçlı açık alan, festival, konser ve birçok kültürel faaliyetlerin yapılabileceği 930 m2 yeşil ve dinlenme alanı, Spor Kulübü Binası içerisinde 186 m2 kapalı alan, 123 m2 çok amaçlı iç kullanım alanı ve salon, buna ek olarak büfe, yönetici odası (Toplantı odası), wc bay bayan ve 1 adet duş uygulanmıştır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya okul sporları... Kıbrıs Cumhuriyeti 1., Türkiye 2. geldiDünya okul sporları... Kıbrıs Cumhuriyeti 1., Türkiye 2. geldi17 Nisan 2025 Perşembe 09:15SPOR
Döviz güne nasıl başladı?Döviz güne nasıl başladı?17 Nisan 2025 Perşembe 09:13PARA BORSA
Seçime doğru anketler yayınlanmaya başladı.... Kim önde?Seçime doğru anketler yayınlanmaya başladı.... Kim önde?17 Nisan 2025 Perşembe 08:56KIBRIS
Hava sabah yer yer sisli, hafta boyunca genellikle açık ve parçalı bulutluHava sabah yer yer sisli, hafta boyunca genellikle açık ve parçalı bulutlu17 Nisan 2025 Perşembe 07:53KIBRIS
Gönyeli ve İskele’de elektrik kesintileri gerçekleşecekGönyeli ve İskele’de elektrik kesintileri gerçekleşecek17 Nisan 2025 Perşembe 07:52KIBRIS
Bakanlar Kurulu, 206 yabancı uyruklu kişiye taşınmaz mal satın alma izni verdiBakanlar Kurulu, 206 yabancı uyruklu kişiye taşınmaz mal satın alma izni verdi17 Nisan 2025 Perşembe 07:51KIBRIS
ARUCAD, Dünya Sanat Günü'nde Girne Ramadan Cemil Meydanı'ndaydıArkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD), 15 Nisan Dünya Sanat Günü'ne özel olarak Girne Ramadan Cemil Meydanı'nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.16 Nisan 2025 Çarşamba 17:32ARUCAD
Gavcar Mantarından Ayrelliye Kıbrıs Otlarıyla Sürdürülebilir SofralarKıbrıs’ın zengin florasında doğal olarak yetişen yenilebilir otlar, tarihsel, kültürel ve besleyici değerleriyle 3. Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresi Habitat Cyprus 2025’te öne çıktı.16 Nisan 2025 Çarşamba 17:28YDÜ - YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
AYM'nin Can Atalay kararı TBMM'de okundu, kriz çıktıAKP'den "Gülizar Biçer Karaca, Meclis Başkanvekilliği görevinden alınsın" talebi16 Nisan 2025 Çarşamba 17:26TÜRKİYE
Erhürman: Hiç kimsenin haddini aşarak bu halka hakaret etmesine izin vermeyiz“Diyalog ve diplomasi her zaman iyidir”16 Nisan 2025 Çarşamba 17:18KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs