20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

YENİ BMW X4, SIRADIŞI.

YENİ BMW X4, SIRADIŞI.

09 Eylül 2014 Salı 12:34

Çangar Motors, BMW’nin Yeni BMW X4 modelini Küçük Kaymaklı Showroomun’da düzenlediği lansman ile tanıttı. Kıbrıs iş ve siyaset dünyasının tanınan birçok ismi Yeni BMW X4 modelini görmek için tanıtım gecesinde yerini alırken, konuklar şıklıklarıyla adeta birbirleriyle yarıştılar.Pazartesi akşamı saat 19.00’da başlayan lansman, konukların gelmeleri ve yerlerini almalarının ardından başladı. Saat 20.00’de Çangar Motors Direktörü Mehmet Çangar’ın konuşmasına geçildi.

çangar tanıtım1MEHMET ÇANGAR ‘’BMW X4, SPORTİF TASARIMIYLA DİKKAT ÇEKİYOR.’’

Konuşmasına ‘’sportif coupe görünümlü bir tasarım ile birleştirerek X6′yı yaratan BMW, şimdi de X4′ü yarattı’’ diye başlayan Çangar, Kıbrıs Türk halkının spor görünümlü araçları çok sevdiğini ve bu yüzden yeni BMW X4’ü de çok seveceklerini düşündüğünü belirtti, ayıca kurulduğumuz günden bu güne bize destek olan ve olmaya devam eden Kıbrıs Türk halkına teşekkür ederim’’ dedi. Her zaman dediğimiz gibi Çangar Loves You’’ diyerek konuşmasını tamamladı. Mehmet Çangar’ın konuşmasının ardından Yeni BMW X4 görücüye çıktı. Gecenin müziklerini ise tanınmış müzik grubu Rast yaptı ve sergilediği performans ile beğeni kazandı.

çangar tanıtım 3YENİ BMW X4 TÜM DÜNYA İLE AYNI ANDA ÇANGAR MOTORS’DA.

BMW X4, 4.846 milimetre uzunluğu, 1915 milimetre genişliğe ve 1622 milimetre yüksekliğe sahip. Sınıfına göre 2810 milimetrelik uzun bir dingil aralığına sahip olan X4 daha konforlu ve rahat bir yolculuk sunuyor. BMW’nin klasikleşen böbrek formundaki ızgarası ve full LED farlar ile desteklenmiş aydınlatma grubu, dinamik çizgileri, yüksekliğine rağmen aşağıya doğru zarifçe alçaltılan coupe formundaki tavanı dinamik, sportif görünü destekliyor. Ayrıca bu dinamik tasarım sayesinde otomobilin ağırlık merkezi de azaltılarak yol tutuş kabiliyeti mükemmelleştirilmiş. X4’ün ön tarafı kadar arka tarafı da oldukça çekici tasarlanmış. L şeklindeki stop lambaları tampona enteğre difüzör ve kenarlara gömülü egzoz uçları ile otomobilin sportif görünümü desteklenmiş. BMW X4’ü 40:20:40 oranında katlanabilen arka koltuk sırası, 1.400 litrelik bir bagaj hacmi elde edilmesini sağlıyor. Tamamı 2.0 ve 3.0 litrelik benzinli ve dizel ünitelerden oluşan X4'ün motor gamında 6 farklı seçenek sunuluyor. Bunlar arasında, 190 hp güç üreten 2.0 litrelik dizel ile 184 ve 245 hp güç çıkış seçenekleri sunan 2.0 litrelik benzinli motorlar öne çıkıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA