25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa33°C
  • Girne31°C
  • Güzelyurt36°C
  • İskele33°C
  • İstanbul25°C
  • Ankara26°C

YENİ BMW 2 SERİSİ ACTİVE TOURER ÇANGAR MOTORS’DA

BMW 2 Serisi Active Tourer ile BMW, premium kompakt sınıfında BMW'ye özgü dinamik özellikleri, kompakt boyutlarda (uzunluk: 4.342 milimetre, genişlik: 1.800 milimetre, yükseklik: 1.555 milimetre) geniş bir alan sunarak modern yaşamın giderek artan mobilit

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer Çangar Motors’da

06 Ocak 2015 Salı 12:45

BMW 2 Serisi Active Tourer ile BMW, premium kompakt sınıfında BMW'ye özgü dinamik özellikleri, kompakt boyutlarda (uzunluk: 4.342 milimetre, genişlik: 1.800 milimetre, yükseklik: 1.555 milimetre) geniş bir alan sunarak modern yaşamın giderek artan mobilite gereksinimleri için mükemmel bir yanıt oluşturuyor.

Gelişmiş bir önden çekişli sisteme sahip 1.5 litre motor, 136 bg ile standart 6 ileri otomatik şanzımanlı BMW 218i Active Tourer performansı ile de göz dolduruyor.

Dinamizm ve işlevsellik, klasik BMW tarzıyla bir araya getirildi

BMW 2 Serisi Active Tourer, belirgin bir dinamizm duygusunu yansıtıyor. Bu duygu ön kısımdaki farklılık yaratan ikiz dairesel farlarla çevrelenen, hafifçe öne yatık BMW böbrek ızgaraları gibi markaya özgü özelliklerle harmanlanmıştır.

Üç veya dört silindirli, en son nesil motorlar

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer yeni nesil motorların bir bölümünü oluşturan güçlü, hafif ve yakıt açısından verimli üç ve dört silindirli motor seçenekleriyle sunuluyor. Enine yerleştirilen ve BMW TwinPower Turbo teknolojisinin yanı sıra kompakt bir tasarıma da sahip olan bu motorlar, aynı zamanda EU6 emisyon standartlarıyla da uyumlu.

Yeni üç silindirli en son teknoloji benzinli motor altı ileri otomotik şanzımanıyla BMW 218i Active Tourer ile sunuluyor (ortalama yakıt tüketimi: 5,3-5,1l/100km; ortalama CO2 emisyonu: 124-119gr/km). Yeni nesil motor, 1,5 litrelik bir hacimle, 136bg/100kW güç üretiyor.

Standart sekiz ileri Steptronic şanzımanlı BMW 225i Active Tourer (ortalama yakıt tüketimi: 6,0-5,8l/100 km; ortalama CO2 emisyonu: 139-135 g/km) 4 silindirli 231bg/170kW gücü, 0'dan 100km/sa hıza 6,6 saniyede ulaşması ve 240km/sa'lik azami hızıyla kendi sınıfında dinamik performans açısından çıtayı yükseltiyor.

P90144966

Önden çekişli otomobiller arasında bir BMW

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer'ın ön aksı, otomobile ideal sürüş dinamikleri ve son derece hassas bir direksiyon tepkisi kazandırıyor. Elektromekanik direksiyon ve sistemin işlevsel düzenlemeleri tork yönlendirmesine müdahale etmeden, olağanüstü bir sürüş hissi yaratmak üzere bir araya geliyor.

Kişisel müşteri gereksinimlerine yanıt vermek üzere tasarlanmış beş model tipi

BMW standart modele ek olarak BMW 2 Serisi Active Tourer'ı müşteri gereksinimlerine çok daha yakın iç, dış ve teknik özelliklere sahip 3 farklı donanım paketi ile de sunuyor.

BMW 2 Serisi Active Tourer'ın standart donanımı Bluetooth arayüzüne sahip hands-free telefon özellikli Professional Radyo, orta konsol üzerindeki kumanda ve 6,5 inç Kontrol Ekranı ile BMW iDrive kumanda sistemi, bir yağmur sezicisi ve otomatik far etkinleştirme, çok fonksiyonlu deri direksiyon ve Akıllı Acil Durum Çağrı Sistemi gibi özelliklerden oluşuyor.

Sport Line ve Luxury Line paketleri aynı zamanda iki bölgeli otomatik klima kumandası, arkada Park Mesafe Kontrolü, ön sis farları, frenleme fonksiyonlu cruise control ve çok işlevli direksiyonu da içeriyor.

Sport Line modeli özel alaşım jantlar ve spor koltuklarla BMW 2 Serisi Active Tourer'ın dinamik karakterini vurguluyor. Parlak siyak böbrek ızgaralar, modele özgü hava girişleri ve arka rüzgârlık üzerindeki vurgulama çizgisi otomobilin duruşunu öne çıkarıyor. Görünümle uyum sağlama açısından egzoz çıkışı elektro kaplama siyah krom olarak sunulur.

Luxury Line modeli şıklık ve ayrıcalığı öne çıkarırken otomobile binmeden önce fark edeceğiniz hafif krom uygulamalarla ve içeri girildiğinde sürücü ve yolcuya ait ısıtmalı koltukların özel deri kaplamasıyla vurgulanıyor.

BMW 2 Serisi Active Tourer aynı zamanda 2014'ün sonunda M Sport özellikleriyle birlikte de sunulacaktır.

M aerodinamik özellikler paketi, Parlak Shadow Line kaplama, M Sport süspansiyon, 17 veya 18 inç M hafif alaşım jantlar, M deri direksiyon ve özel döşeme spor koltuklar gibi özellikleriyle M Sport modelinin lansmanı, akıllı dört çeker sistemi xDrive ile donatılmış modellerin aileye dahil edilmesiyle aynı zamanda gerçekleşiyor.

BMW 2 Serisi Active Tourer Tanıtım Videosu

[youtube id="UCTgGQBufzM" width="620" height="360"]

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA