20 Nisan 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

YDÜ’DEN ALKIŞLANACAK GİRİŞİM

YDÜ’den alkışlanacak girişim

28 Temmuz 2014 Pazartesi 13:25

ydu_hastanesi_avrupa_uluslararasi_altin_kalite_odulune_layik_goruldu_h15938[1]Yakın Doğu Okul Öncesi ve İlkokulu, özel eğitime ihtiyacı bulunan çocuklara destek sağlamak ve okul sonrası eğitim vermek üzere gereken düzenlemeleri yaparak alt yapısını tamamladı.

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel’in destek ve himayeleri, Centre of Excellence Başkanı Prof Dr. Nedime Serakıncı’nın girişimleriyle Yakın Doğu Okul Öncesi ve ilkokulunun kendi bünyesinde özel eğitime ihtiyacı bulunan çocuklara destek sağlamak ve okul sonrası eğitim vermek üzere entegre sistemde özel okul için gerekli olan düzenlemelerin yapılarak alt yapının tamamlandığı belirtildi.

Yakın Doğu İlkokulu’na 8 özel eğitim uzmanı alındı...

2014-2015 Eğitim Yılında Yakın Doğu İlkokulu bünyesinde faaliyete başlayacak olan Özel Eğitim Okulu’nda görev yapmak üzere sekiz özel eğitim uzmanının istihdam edildiği kaydedilen açıklamada, işitme, görme engelli ve dikkat bozukluğu ile öğrenme sorunu yaşayan öğrencilere yönelik tam donanımlı sınıflar hazırlandığı belirtildi.

İşitme, görme engelli ve dikkat bozukluğu ile öğrenme sorunu bulunan öğrencilere yönelik donatılan ve alt yapısal olarak da son aşamaya getirilen sınıflar ve eğitim ile ilgili detaylı bilginin Yakın Doğu İlkokul Müdürlüğü’nden alınabileceğini kaydedildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA