25 Nisan 2024
  • Lefkoşa28°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt30°C
  • İskele26°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C

"YARALAMA, CİDDİ DARP, TECAVÜZİ ALET TAŞIMAK” ZANLISI MAHKEMEDE

Girne’de meydana gelen "Yaralama, Ciddi Darp, Tecavüzi Alet Taşımak” suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Mehmet Yolcuoğlu dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

"Yaralama, Ciddi Darp, Tecavüzi Alet Taşımak” zanlısı mahkemede

05 Mart 2021 Cuma 15:03

Girne’de meydana gelen "Yaralama, Ciddi Darp, Tecavüzi Alet Taşımak” suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Mehmet Yolcuoğlu dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Detay Özel-Evrim Kamalı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis huzurda bulunan zanlı Mehmet YOLCUOĞLU’nun  19 Aralık 2020 tarihinde saat 19.00 raddelerinde Girne'de Özlem ÖKSÜZOĞLU'na kira borcunu ödemediğini gerekçesi ile Girne'de sakin müşteki Bekir ÇİĞDEMOĞLU'nun başına inşaat demiri ile vurarak adı edileni yaralamış olup, "Yaralama, Ciddi Darp, Tecavüzi Alet Taşımak” suçlarına methaldar olduğunu mahkemeye aktardı.

mahkeme-yaralama-girne.jpg

Polis zanlının önceki gün telefon dökümlerinden tespit edilip mahkeme emri gereği tutuklandığını ve gönüllü ifade vererek suçunu itiraf etiğini ancak suçu yalnız başına işlediğini söylemesine rağmen müşteki tarafından beraberinde başka kişilerinde olduğu beyanı olduğunu bu yönde araştırmanın sürdüğünü mahkemeye aktardı. Mesele ile ilgili olarak 6 kişiden ifade temin edildiğini ve olayla bağlantısı olduğuna inanılan bir şahısın aranmakta olduğunu ve kimlik tespit çalışmalarının sürdüğünü bu bağlamda soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Özge Uğraşın zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA