19 Nisan 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt12°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

YAKIN DOĞU OKUL ÖNCESİ KAYITLARI İÇİN SON TARİH 5 EYLÜL

Yakın Doğu Okul Öncesi kayıtları için son tarih 5 Eylül

25 Ağustos 2014 Pazartesi 17:17

Yakın Doğu Okul Öncesi yeni dönem kayıtları devam ediyor. 1996 yılında hizmet vermeye başlayan ve 3-5 yaş arası çocuklara hizmet veren Yakın Doğu Okul Öncesi 2014-2015 eğitim-öğretim yılı kayıtları 5 Eylül 2014 tarihinde sona erecek.

Yakın Doğu Okul Öncesi Müdürü Beklem Rıza, Yakın Doğu Okul Öncesi olarak geleneksel ezberci eğitime son vererek, yaparak, yaşayarak öğrenmeyi teşvik etmenin en önemli hedefleri olduğunu belirtti.

Öğrencilerine bilgiye nasıl ulaşacağını öğreterek, işbirliği ve dayanışma içinde hareket eden, özgür düşünebilen, displinli, paylaşımcı öğrenciler yetiştirmek için çalıştıklarını vurgulayan Rıza, Yakın Doğu Okul Öncesi olarak öğrencilerine sorumluluk duygusu ile sevgi ve saygı aşıladıklarını söyledi. Okulda 3, 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerine eğitim-öğretim verdiklerini söyleyen Rıza, her yaş grubuna uygun olarak tasarlanan sınıfların yanında, bilgisayar salonları, sinema, resim ve müzik odaları, oyun salonları, uyku odaları, tüm çocukların aynı anda yemek yiyebildiği büyük bir yemekhane, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu ve spor salonları bulunduğunu ifade etti. Beklem Rıza ayrıca okul bünyesinde tamamen tartanla kaplanmış, çeşitli oyuncakların bulunduğu, çocukların hem zevkle hem de güven içerisinde oyun oynamalarına olanak sağlayan bir küçük parkın da bulunduğunu belirtti.

Okulda görevli tüm öğretmenlerin her öğrenci ile bire bir ilgilendiğini, bilgi ve tecrübelerinin en üst seviyede olduğunu ifade eden Beklem Rıza, her yıl düzenlenen hizmet içi eğitimlerle öğretmenlerin kendilerini sürekli olarak geliştirdiklerini söyledi.

Çocukları sevgi ile kucakladıklarını, çocukların bireysel farklılıklarını da göz önünde bulundurarak, çocukların zihinsel gelişim, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerini destekleyici bir eğitim sunduklarını vurguladı. Bunun içinde Okul Öncesi’nde görevli Çocuk Gelişim Uzmanlarının görev yaptığını, Okul Öncesi eğitimde önemli olan öğrenci-öğretmen-veli üçgeninin sağlam temeller üzerinde oturtulması gerektiğini; çocukların gelişimlerini düzenli olarak ailelere bildirdiklerini söyleyen Rıza, çocuklara İngilizce yeteneği kazandırabilmek için de her gün İngilizce dersi yapıldığını belirtti.

Okul hakkında detaylı bilgi www.neu.edu.tr web sayfası ile 223 64 64 (dahili 147-232) no’lu telefondan alınabilir

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA