19 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa22°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele22°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

YAKIN DOĞU KREŞİ KAYITLARI İÇİN SON TARİH 1 EYLÜL…

Yakın Doğu Kreşi kayıtları için son tarih 1 Eylül…

20 Ağustos 2014 Çarşamba 15:34

Yakın Doğu Kreşi yeni dönem kayıtları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan ve 0-3 yaş çocuklara hizmet veren Yakın Doğu Kreşi 2014-2015 eğitim-öğretim yılı kayıtları 5 Eylül 2014 tarihinde sona erecek.

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Kreşi ülkemizdeki ilk 0-3 yaş öğrenci grubuna özgü olarak tasarlanmış olması nedeni ile bir ilk olma özelliği taşıyor.

Yakın Doğu Kreşi Sorumlu Öğretmeni Zühre Bladanlı, kreşte bebekleri 0-1, 1-2, ve 2-3 yaş olarak ayırdıklarını, kreşte görevli öğretmenlerin her çocukla titizlikle ilgilendiklerini belirtti. Bladanlı, Yakın Doğu Kreşinde görevli tüm öğretmenlerin Okul Öncesi Öğretmenliğinden mezun olduklarını, bilgi ve tecrübelerinin en üst seviyede olduğunu ifade ederek, her yıl düzenlenen hizmet içi eğitimlerle öğretmenlerin kendilerini sürekli olarak geliştirdiklerini söyledi.

Zühre Bladanlı, kreşte tam zamanlı bir hemşirenin görev yaptığını, her yaş grubunun sınıfların, uyku odalarının, mutfaklarının ayrı olduğunu, aylık olarak kreşte çocukların gelişimlerinin takip edildiğini ve her ay ailelere çocuklarının gelişimleriyle ilgili bilgiler verildiğini söyledi. Bladanlı, çocukların bireysel farklılıklarını da göz önünde bulundurarak, çocukların zihinsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerini destekleyici bir eğitim sunduklarını söyledi.

Yakın Doğu Kreşi hakkında detaylı bilgi www.neu.edu.tr web sayfası ile 223 64 64 (dahili 147-232) no’lu telefondan alınabilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA