20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

YAKIN DOĞU KOLEJİNDEN MUHTEŞEM 22. YIL MEZUNİYET TÖRENİ

Yakın Doğu Kolejinden Muhteşem 22. Yıl Mezuniyet Töreni

25 Haziran 2015 Perşembe 16:26

Yakın Doğu Koleji 2014-2015 Eğitim – Öğretim Yılı 22. yıl mezunlarının diploma töreni Yakın Doğu ilkokulu bahçesinde coşkulu bir törenle gerçekleştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Tören'e 3.Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu,YDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şenol Bektaş,YD Kolej Müdürü Işılay Arkan,Müdür muavinleri,öğretmenler öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezun öğrencilerin tören alanına alınmasıyla başladı.

Yakın Doğu Koleji Müdür Muavini Ömer Özkan’ın konuşmasının ardından bayrak devir teslim törenine geçilerek Türk Bayrağı, KKTC Bayrağı ve Yakın Doğu Koleji Flaması gelecek öğretim yılının son sınıf öğrencilerine büyük alkışlarla devredildi. Dereceye giren  öğrencilerden diploma birincisi Sanem Çağa, diploma ikincisi Kemal Atalar ve ÖSS Bölümünün  en yüksek dereceyle mezun olan öğrencisi Ayşe Karanfiller’in konuşmalarıyla  konuklar duygulu anlar yaşadılar.

Dereceye giren öğrencilerden diploma birincisi Sanem Çağa diplomasını KKTC 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’ndan alırken diploma ikincisi Kemal Atalar’a ve diploma üçüncüsü Laden Elkıran’a diplomalarını Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan ve ÖSS Bölümünün en yüksek dereceyle mezun olan öğrencisi Ayşe Karanfiller’e  ise diplomasını Yakın Doğu Koleji Başmuavini Alpay Ertaç  takdim etti.

Ardından sırasıyla diplomalarını sınıf öğretmenlerinden alan mezun öğrenciler, onlarca havai fişek gösterisiyle keplerini havaya attılar. Görülmeye değer bir coşku ve heyecan yaşayan öğrenciler Yakın Doğu Kolejinden mezun olmanın farkını her dakikada yaşadılar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA