25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa34°C
  • Girne34°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele34°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

YAKIN DOĞU EĞİTİM KURUMLARI TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI.

Yakın Doğu eğitim kurumları tanıtım günleri başladı.

02 Eylül 2014 Salı 18:06

Yakın Doğu Eğitim Kurumları “Tanıtım Günleri” başladı. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Yakın Doğu Kreşi, Yakın Doğu Okul Öncesi, Yakın Doğu İlkokulu ve Yakın Doğu Koleji’ne çocukları için kayıt yaptırmak isteyen veliler için düzenlenen tanıtım günlerinde, kurumların eğitim felsefesi, eğitim ve öğretim uygulamaları, var olan imkânlar ve etkinlikler bireysel ve genel tanıtım toplantılarıyla tanıtılacak.

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Basın ve Hakla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan “tanıtım günlerine çocuklarını Yakın Doğu eğitim kurumlarına kayıt yaptırmayı düşünen herkes katılabilecek.

Okul öncesinden üniversiteye kadar farklı yaş gruplarına hizmet veren Yakın Doğu örgün eğitim kurumlarında, eğitim kalitesinde fark yaratma bilinci ile, nitelikli bir eğitim sunma, öğrencilerin yaşam becerilerini, deneyim ve yaşantılarını zenginleştirme ve öğrencilerini geleceğe akademik, sportif ve sanatsal alanlarda bilinçliliği olan, sorumluluk duygusu yüksek bireyler olarak hazırlama hedefleniyor. Yakın Doğu Okul Öncesi ve Örgün Eğitim tanıtım günlerinde, “geleceğe ilk adım nitelikli okul eğitimi ile başlar” sloganı ile yola çıkılan ve Yakın Doğu eğitim kurumlarında hayata geçirilen kaliteli eğitim anlayışının nitelikleri ve arka planı geleceğin teminatı olan çocuklarımızla ve onların velileriyle paylaşılacak.

Bu çerçevede Yakın eğitim kurumlarında nitelikli eğitim için neler yapıldığı, eğitim programlarının temel özellikleri, yabancı dilin önemi, gerçekleştirilen sportif ve eğitsel aktiviteler, sahip olunan imkanlar, Ipad’le eğitim, öğrenci-veli-okul üçgeninin nasıl çalıştığına kadar birçok konuda detaylı bilgiler verilecek. Çocuklarını Yakın Doğu eğitim kurumlarına kaydettirmeyi düşünen veliler de Yakın Doğu Okul Öncesi idareci ve öğretmenleri ile tanışıp, merak ettikleri her şeyi sorabilecekler.

2-7 Eylül tarihleri arasında Yakın Doğu Kreşi, Yakın Doğu Okul Öncesi, Yakın Doğu İlkokulu ve Yakın Doğu Koleji binalarında gün boyu devam edecek olan tanıtım günlerine isteyen herkes katılabilecek. hakkında detaylı bilgi www.neu.edu.tr web sayfası ile 223 64 64 (dahili 147-232-350-352-355) no’lu telefondan alınabilir.

SON KAYIT TARİHİ 5 EYLÜL

Öte yandan açıklamada, Yakın Doğu Kreşi, Yakın Doğu Okul Öncesi, Yakın Doğu İlkokulu ve Yakın Doğu Koleji kayıtlarının 5 Eylül’de tamamlanacağı bildirildi. Yakın Doğu Eğitim Kurumları tanıtım günleri ve Yakın Doğu Kreşi, Yakın Doğu Okul Öncesi, Yakın Doğu İlkokulu ve Yakın Doğu Koleji hakkında detaylı bilgi www.neu.edu.tr web sayfası ile 223 64 64 (dahili 147-232-350-352-355) no’lu telefondan alınabilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA