29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa16°C
  • Girne15°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele16°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

WMARACI NEDİR?

Internet’in kalabalığında kaybolan webmasterler için Türkiye’nin ana kaynak sitesi konumundaki wmaracı, merak edilen hemen her konuda zengin içerikleri ile kullanıcılara ulaşıyor.

Wmaracı nedir?

21 Mayıs 2016 Cumartesi 09:28

Internet’in kalabalığında kaybolan webmasterler için Türkiye’nin ana kaynak sitesi konumundaki wmaracı, merak edilen hemen her konuda zengin içerikleri ile kullanıcılara ulaşıyor.

Site Analiz, Seo Analiz, Whois verileri, Sıra bulucu ve diğer araçlar ile WMAracı webmasterlerin başucu kaynağı konumunda.

Sitenin forum bölümünde binlerce farklı konu hakkında geniş makaleleler ve çözüm yolları ile sorun çözümleri, bilgi bankası ve farklı kategoriler internet kullanıcılarına ulaştırılıyor.

Programlama, Grafik Tasarım, Site Tanıtım, Teknoloji gibi konularda kullanıcılar bir yandan merak ettikleri bilgilere ulaşırken diğer yandan forum kullanıcılarının hızlı ve güncel yönlendirmeleri sayesinde aranan ve hedeflenen sonuçlara ulaşabilmek mümkün.

ÖNE ÇIKAN TİCARET İLANLARI

WMaracı Öne Çıkan Ticaret İlanlar bölümü ile ile internet kullanıcılarına çok büyük iş imkanları ve gelecek planları hazırlamalarında önemli bir alternatifi de sunuyor. Alım-Satım, Site/Domain, İşler Hizmetler, Yazılım, Tasarım, Mobil, Makale/Editörlük, Sosyal Medya, Hosting kategorileri içinde yeni iş fırsatları ile ihtiyaçlarınızı karşılayacak önemli alternatiflere ulaşma şansına sahip oluyorsunuz.

ALIM-SATIM

WMAracı’nın Alım-Satım kategorisinde forum kullanıcıları webmasterlerin internete dair satmak istedikleri her türlü şeyi satabildiği ve kullanıcıların da alış yapabildiği bir konumda. Domain satışında makale satışına hatta backlink paketlerine kadar bir çok konu başlığı sizi bekliyor.

facebook-resim.png

SİTE/DOMAİN

Site ve domain arayanların ana tercihleri arasında bulunan bu kategoride kullanıcılar aradıkları domainlere sürprizler ile ulaşabiliyor. Bu başlık altında bir çok domain adeta kelepir şekilde kaçırılmayacak fırsatlar ile WMAracı kullanıcılarına ulaşıyor.

İŞLER HİZMETLER

İşlr Hizmetler kategorisi altında kullanıcılar bir yandan kendilerine gelir elde edebilirken diğer yandan diğer kullanıcıların talep ettiği veya ihtiyacı olan çalışmalara ulaşma fırsatı yakalıyor. Logo tasarımından Seo danışmanlığına kadar farklı alanlarda uzmanlıklar bu kategori başlığında.

YAZILIM

PHP, ASP, Wordpress ve daha birçok konuda hem uzmanları hem de ihtiyaç sahiplerinin bir araya geldiği bu kategoride ise canınızı yakan, ihtiyaç duyduğunuz yazılım sorunlarının çözümünü makul ücretler ile karşılayabilecek uzmanlara ulaşabileceksiniz. Diğer yandan yazılımcılar da buradan ek gelir elde etme dırsatını yakalıyor.

TASARIM

Internette hayatınızı kolaylaştıracak her türlü tasarım talepleri ve taleplere destek olan tasarımcılar size bir çok alternatif sunacak.

MOBİL

Mobil yazılım hak ettiği yerde henüz olmasa da bu kategori altında buluşan internet kullanıcıları hem mobil uygulamalar için uygun fiyatlara yazılımcılara ulaşabiliyor hem de ihtiyaçları için önemli fikirleri bulabiliyor.

MAKALE/EDİTÖRLÜK

Google, Alexa ve daha bir çok farklı site yardımı ile en üst sıralara yükselmenin sırrı anlamına gelen makaleler için makale yazımı, makale yayınlama hizmetlerine ulaşmayı sağlayan internet sitesi kafalara takılan bir çok soruyu, öenmli fırsatları bu kategori başlığında kullanıcılara ulaştırıyor.

SOSYAL MEDYA

Facbook, Twitter, Instagram, Linkedin ve daha bir çok farklı sosyal medya mecrasında liderliğe ulaşmak, sosyal medyayı daha verimli kullanarak genş kitlelere ulaşabilmek için yeni imkanlara ulaşmak için bu kategoride bulunan detaylara ve ticari ilanlara göz atmanız sizlere yeni ufuklar açacaktır.

HOSTİNG

Dünya genelinde binlerce hosting alternatifi içerisinde boğulmak yerine uygun fiyatlara hosting alternatifleri, hosting imkanları ile kampanyalı farklı çözümlere ulaşabileceksiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA