VODAFONE, 81 İLDEN YENİ NESİL ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİ VERECEK
Vodafone, pandemi tedbirleriyle birlikte hayatımıza giren uzaktan çalışmayı “amaç odaklı şirket” olma hedefiyle birleştirerek “yeni nesil çalışma sistemi”ne dönüştürüyor.

23 Eylül 2020 Çarşamba 14:30
Vodafone Müşteri Hizmetleri’nde uygulanacak “yeni nesil çalışma sistemi” ile ev kadınları, engelli bireyler ve üniversite öğrencilerine istedikleri yerden, istedikleri şekilde ve istedikleri kadar çalışma imkânı sunulacak. “Herkese her yerden iş” mottosuyla geliştirilen yeni sistemle, çağrı merkezi çalışan sayısının bir yıl içinde 10 bin seviyesine çıkarılması ve çağrı merkezi hizmetinin Türkiye’nin 81 iline yayılması hedefleniyor.
Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşteri hizmetleri alanında yenilikçi uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde tüm müşteri hizmetleri ekibini evden çalışma modeline geçiren Vodafone, bu modelden yola çıkarak tasarladığı “yeni nesil çalışma sistemi”ni Vodafone Müşteri Hizmetleri’nde uygulamaya başladı. Vodafone, “amaç odaklı şirket” olma hedefiyle harmanladığı “yeni nesil çalışma sistemi” ile kişilere dijitalleşme sayesinde istedikleri yerden, istedikleri şekilde ve istedikleri kadar çalışma imkânı verecek. Daha önce çalışma hayatına katılmamış ama bir şekilde çalışarak aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen ev kadınları, engelli bireyler ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere esnek çalışma düzenine uyum sağlayabilecek herkes Vodafone’un yeni nesil çalışma sistemine dahil olabilecek. “Herkese her yerden iş” mottosuyla geliştirilen yeni sistemle, çağrı merkezi çalışan sayısının bir yıl içinde 10 bin seviyesine çıkarılması ve çağrı merkezi hizmetinin Türkiye’nin 81 iline yayılması hedefleniyor.
“Bireylere kendine göre çalışma düzeni oluşturma fırsatı veriyoruz”
Vodafone’un “yeni nesil çalışma sistemi”, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun’un katılımıyla düzenlenen online toplantıda tanıtıldı. Eşi görülmemiş bir inovasyon çağında olduğumuzu hatırlatan Emre Ergun, şunları söyledi:
“Dijital teknolojiler, inanılmaz bir hızla gelişiyor ve hayatımızı kolaylaştırıyor. Dijitalleşme, kişiye özel servis verilmesini, kişiye özel içerik sunulmasını mümkün kılıyor. Bugün artık herkes her konuda kendi ilgi alanına göre seçimini yapabiliyor. Örneğin, bir müzik sitesinde kişiye özel dinleme listesi oluşturabiliyorsunuz. Aynı şekilde, bir online TV platformu kişiye özel izleme listesi sunabiliyor. Biz de bu kişiye özel hizmet çağında bireylere kendine göre çalışma düzeni oluşturma fırsatı veriyoruz. Dijital dünyaya uygun bir çalışma şekli tasarladık. ‘Yeni nesil çalışma sistemi’ ile kişiler, dijital teknolojiler sayesinde istedikleri yerden, istedikleri şekilde ve istedikleri kadar çalışabiliyor.”
“Bireyler için yeni ve farklı bir pencere açıyoruz”
Ev kadınları, engelli bireyler ve üniversite öğrencilerini önceliklendiren bu sistemle bireylere iş hayatına katılma konusunda yeni ve farklı bir pencere açtıklarını belirten Emre Ergun, şöyle devam etti:
“Örneğin, evde çocuğuna ya da yaşlı bir büyüğüne bakmak zorunda olan ya da başka bir sebeple evinden ayrılamayan kadınlar, bu sistemle evinden çalışıp aile bütçesine katkı sağlayabilecek. Fiziksel engelinden ötürü evden çıkamayan ama çalışma hayatında son derece üretken olabileceğine inanan engelli vatandaşlarımız, bu sistemle evden çalışarak iş hayatının içinde yer alabilecek. Eğitim temposu nedeniyle tam zamanlı çalışma imkânı bulamayan ama kendi harçlığını çıkarmak isteyen gençlerimiz, esnek çalışma saatlerimiz sayesinde istedikleri yerden çalışarak para kazanabilecek. Oturduğu şehirde çağrı merkezi olmayan ama bu işkolunda başarılı olabileceğine inanan kişiler, dijital teknolojilerimiz sayesinde evinden çağrı merkezi hizmeti vererek gelir sahibi olabilecek.”
“Kişiler çalışma saatlerini kendileri belirleyecek”
Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri biriminde 4 bin 500’ü aşkın çalışan olduğunu ifade eden Emre Ergun, “yeni nesil çalışma sistemi”nin işleyişini ise şöyle anlattı:
“Mesai saati olmayacak. Vardiya sistemine bağlı kalmayacağız. ‘Sadece 3 saat çalışabilirim’ diyen de ‘sadece 5 saat çalışabilirim’ diyen de gelsin istiyoruz. Kişilere zaman bağımsız, şehir bağımsız, lokasyon bağımsız çalışmanın ayrıcalığını yaşatıyoruz. İsteyen herkes bize katılabilir. Buradan Türkiye’nin dört bir yanındaki ev hanımlarına, öğrencilere, engelli vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Bizim ve iş ortaklarımızın iş ilanlarını takip edin. Belediyelere, STK’lara, kamu kurumlarına, üniversitelere çağrı yapıyoruz. İstihdamı her yere herkese ulaştırabilmek istiyoruz. ‘Herkese her yerden iş’ diyoruz.”
Online eğitimle işe başlıyorlar
Vodafone’un “yeni nesil çalışma sistemi”ne dahil olmak isteyen kişiler toplam 25 gün online eğitim aldıktan sonra Vodafone müşterilerine hizmet vermeye hazır hale geliyor. Vodafone, bu şekilde, pandeminin başlangıcından bu yana 1.100’e yakın yeni kişiyi istihdam etti.
Vodafone, öğrencilere ulaşmak için ise özel üniversiteler ve devlet üniversiteleri ile birlikte çalışıyor. İlk etapta Özyeğin Üniversitesi Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim Birimi ile işbirliği yapan Vodafone, bu üniversitenin öğrencilerine uzaktan çalışma imkânı sunmaya başladı.
Sosyal projeler de yapılacak
Vodafone, kadın çalışanların önceliklendirildiği Canlı Destek projesini de hayata geçirdi. Kadın istihdamının desteklenmesi hedefiyle başlatılan proje kapsamında halihazırda İstanbul, Şanlıurfa ve Elazığ’da toplam 24 kadın çalışan evlerinden Canlı Destek hizmeti sunuyor. Vodafone ayrıca, zor şartlarda çalışan maden işçilerinin yakınlarını da “yeni nesil çalışma sistemi”ne dahil etmeyi planlıyor. Maden işçilerinin yakınlarına istihdam sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi üzerinde çalışan Vodafone, Zonguldak ve Soma’da maden işçilerinin yakınlarına iş imkânı sunmayı hedefliyor
YSK, TAM Parti’nin LAÇ belediye meclis aday listesini iptal etti: Cinsiyet kotası karşılanmadıYüksek Seçim Kurulu, TAM Parti’nin, Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi için sunduğu 14 kişilik listede yalnızca 4 kadın adaya yer vermesi nedeniyle belediye meclis üyesi aday listesini oyçokluğuyla iptal etti.31 Ekim 2026 Cumartesi 22:07KIBRIS
DAÜ-SEN: “Hukuk çiğnenerek akademik personelin sözleşmeleri sonlandırılamaz!”DAÜ-SEN, 65 yaşını dolduran akademisyenlerin sözleşmelerinin uzatılmaması ve dönem ortasında öğretim üyelerinin değiştirilmek istenmesine karşı Rektörlük önünde eylem yaptı.31 Ekim 2026 Cumartesi 11:50KIBRIS
TDP ilk 90 günlük acil eylem planını açıkladıTDP, 6 Aralık 2026 seçimlerinin ardından hayata geçirmeyi hedeflediği İlk 90 Gün Acil Eylem Planı’nı kamuoyuyla paylaştı.31 Ekim 2026 Cumartesi 11:34KIBRIS
DAÜ-SEN, Rektörlük Önünde Eylem YapacakDAÜ-SEN, 65 yaşını dolduran akademisyenlerin sözleşmelerinin uzatılmaması ve akademik kadro statülerine ilişkin yaşanan sorunlar nedeniyle yarın Rektörlük önünde eylem ve basın açıklaması gerçekleştirecek.29 Ekim 2026 Perşembe 13:32KIBRIS
İsrail seçim sonuçları: Netanyahu'nun bloğu önde ancak meclis çoğunluğunu sağlayamıyorİsrail'de 27 Ekim Salı günü yapılan parlamento seçimlerinde Türkiye saatiyle 15.30 itibarıyla oyların %85,6'sı sayıldı.29 Ekim 2026 Perşembe 00:19ORTADOĞU
“Kıbrıs Cumhuriyeti” vatandaşlığının evlilik yoluyla elde edilmesi konusunda kararRum Yüksek Mahkemesi, sonradan “Kıbrıs Cumhuriyeti” vatandaşlığı alan yabancı uyruklu bir kişinin, evlendiği yabancı uyruklu eşine vatandaşlık hakkı kazandırmayacağına hükmetti.28 Ekim 2026 Çarşamba 12:21KIBRIS
İçişleri Bakanlığı: Fatma Ünal’a cezaevinde ayrıcalıklı muamele yapıldığı iddiaları gerçeği yansıtmıyorFatma Ünal’ın özel bir odaya yerleştirildiği ve ayrıcalıklı muamele gördüğü yönündeki iddiaları reddederek, yasa ve tüzüklere aykırı herhangi bir uygulama bulunmadığını açıkladı.28 Ekim 2026 Çarşamba 12:18KIBRIS
Doç. Dr. Hamit Caner yazdı... "Büyüdük... Peki Güçlendik mi?""Kuzey Kıbrıs’ın son kırk yıldaki en büyük başarılarından birinin yükseköğretim olduğunu inkâr etmek haksızlık olur."28 Ekim 2026 Çarşamba 12:11KIBRIS
İskele'de üvey kızına cinsel saldırı iddiasıyla tutuklu zanlıya 6 gün ek süreİskele'de 2023-2026 arasında 16 yaşından küçük üvey kızına defalarca cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan H.B., mahkemeye çıkarıldı; soruşturma kapsamında 6 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verildi.28 Ekim 2026 Çarşamba 11:47İSKELE
Emekçinin Partisi Bağımsızlık Yolu, KTAMS’ta Eski Sendika Yöneticileri ile BuluştuEmekçinin partisi Bağımsızlık Yolu, KTAMS’ta her salı bir araya gelen eski sendika yöneticileri ve emeklilerle buluştu. Görüşmede emekçinin partisi Bağımsızlık Yolu’nun mücadele programı ile ilgili bilgi verilirken, politikaları ile ilgili önerileri konuş28 Ekim 2026 Çarşamba 11:43KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.