29 Mart 2024
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa15°C
  • Girne16°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

VİCTORİA’S SECRET 2016 DEFİLE KADROSU

Her yıl merakla beklenen moda şovunun defile kadrosu belli oldu.

Victoria’s Secret 2016 defile kadrosu

01 Kasım 2016 Salı 12:47

5 Aralık tarihinde Paris’te gerçekleşecek olan “Victoria's Secret Fashion Show” 2016 defilesinde yürüyecek melekler belli oldu. Bu yıl ki kadro ise geçtiğimiz yıl yer alan birkaç ismin dışında çoğunluğu yeni meleklerden oluşturuyor.

İşte Victoria's Secret kadrosunu 2016 melekleri!

Alanna Arrington

17 yaşındaki genç model, Victoria's Secret podyumuna ilk kez çıkacak. Alanna Arrington, New York Moda Haftası kapsamında Altuzarra defilesini açmıştı.

Bella Hadid

GQ tarafından Yılın Modeli seçilen ve yaptığı iş birlikleriyle adından söz ettiren 20 yaşındaki genç model Bella Hadid, Victoria's Secret podyumuna ilk kez çıkacak.

Brooke Perry

Daha önce Guess, Nordstrom, Macy's gibi markalar ile çalışan 24 yaşındaki ABD'li model de bu yıl ilk kez Victoria's Secret podyumuna çıkacak isimler arasında yer alıyor.

Camille Rowe

İlk podyum tecrübesi ise 2014'te katıldığı NYFW'teki Rag&Bones defilesinde yaşayan 26 yaşındaki Fransız model Camille Rowe, daha önce model Victoria's Secret, Tommy Hilfiger, GAP gibi markalarla çalıştı.

Georgia Fowler

24 yaşındaki model Georgia Fowleri Victoria's Secret podyumunda ilk kez yürüyecek ancak daha önce Miu Miu, Topshop ve Diesel için modellik tercübeleri bulunuyor.

Adriana Lima

1999 yılından beri Victoria's Secret podyumunda yürüyen Adriana Lima, bu yıl da kadroda yer alıyor. 35 yaşındaki Brezilyalı model 2012 yılında ikinci çocuğunu doğurduktan 2 ay sonra defilenin açılış mankeni olmuştu.

Alessandra Ambrosio

200 yılından beri Victoria's Secret podyumunda yer alan Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, bu sene de kadroda. Ambrosio, 2004 yılında Victoria's Secret Pink koleksiyonunun baş mankeni olmuştu.

Barbara Fialho

Daha önce 2012, 2013 ve 2014 yılında Victoria's Secret defilelerinde modelllik yapan 28 yaşındaki güzel Barbara Fialho, 15 yaşından beri modellik yapıyor.

Bridget Malcolm

Bridget Malcolm, iki kez Victoria's Secret tarafından reddedilse de 2015 yılında başarıya ulaştı ve  Pink kreasyonu için podyumda yer aldı. Avustralyalı  model bu yıl da Victoria's Secret podyumunda olacak.

Cindy Bruna

İlk kez 2013 yılında Victoria's Secret defilesinde boy gösteren 22 yaşındaki Fransız model Cindy Bruna,  Calvin Klein, Prada, Michael Kors gibi markalar için de çalıştı.

Constance Jablonski

2010 yılından beri Victoria's Secret podyumuna 25 yaşındaki Fransız asıllı Constance Jablonski, Paris, Milan, New York ve Londra moda haftalarında birçok kez modellik yaptı.

Daniela Braga

2011 yılından beri modellik yapan 24 yaşındaki Brezilyalı model Braga, üçüncü kez Victoria's Secret defilelerinde boy gösterecek.

Devon Windsor

22 yaşındaki ABD'li model Devon Windsor, 2013 yılından beri Victoria's Secret kadrosunda yer alıyor.

Elsa Hosk

27 yaşındaki İsveç model Elsa Hosk, 2011 yılından beri Victoria's Secret Fashion Show'da podyuma çıkıyor.

Gigi Hadid

Geçtiğimiz sene ilk kez Victoria's Secret defilesine çıkan 21 yaşındaki model Gigi Hadid, bu sene kendinden bir yaş küçük kardeşi Bella Hadid ile birlikte podyumu paylaşacak.

Irina Shayk

Victoria's Secret defilesine ilk kez 2012 yılında çıkan rus güzel Irina Shayk, bu sene de  Victoria's Secret podyumunda.

Jasmine Tookes

2012'de ilk kez Victoria's Secret podyumuna çıkan Jasmine Tookes, bu yıl kadroda yer almanın yanı sıra, her yıl bir model tarafından taşınan özel tasarım Fantasy Bra’yı da tanıtacak isim oldu.

Joan Smalls

2011 yılından beri Victoria's Secret modelliği yapan Joan Smalls, 2010 yılında Estee Lauder markasının yüzü seçilmişti.

Karlie Kloss

İlk Victoria's Secret tecrübesini 2011 yılında gerçekleştiren Karlie Kloss, Vogue Paris'in 2000'lerin en iyi 30 modeli listesinde yer alıyor.

Keke Lindgard

Daha önce Escada, Ralph Lauren, DKNY ve Dior gibi dünyaca ünlü markalarında defilelerinde çıkan model bu yıl ilk kez Victoria's Secret podyumunda yer alacak.

Kendall Jenner

Kardashian-Jenner ailesinin 20 yaşındaki üyesi Kendall Jenner, geçtiğimiz yıl ilk kez Victoria's Secret meleği olmuştu. Jenner, bu yıl da podyumda boy gösterecek isimler arasında yer alıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA