14 Mart 2025
  • Lefkoşa13°C
  • Mağusa9°C
  • Girne14°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele9°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara10°C

VATANDAŞLIKLAR KONUSUNDA İKİNCİ BERAAT

Güney Kıbrıs’ta, “Kıbrıs Yatırım Programı” (KEP) kapsamında büyük yatırımlar karşılığında verilen vatandaşlıklarla (altın pasaportlar) ilgili bir başka davada da beraat kararının çıktığı belirtildi.

Vatandaşlıklar konusunda ikinci beraat

24 Ocak 2025 Cuma 12:39

Politis gazetesi, “Vatandaşlıklarla İlgili İkinci Beraat” başlıklı haberinde Lefkoşa (Rum) Ağır Ceza Mahkemesi’nin, Mısırlı Mohamed Selam ve iki çocuğuna vatandaşlık verilmesiyle ilgili prosedürler konusunda 7 kişiyi suçsuz bulduğunu yazdı.

Ağır Ceza Mahkemesi’nin ayrıca Mihalis Zavos ile “Larina Estates” şirketini ise olayın vergi boyutuyla-vergi kaçırmayla- alakalı olarak altı suçtan suçlu bulduğunu yazan gazete Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugüne kadar altın pasaportlarla ilgili dört davanın görüldüğünü, bu davalardan ikisinde beraat kararı çıktığını diğer ikisinin ise hâlâ görüşüldüğünü belirtti.  

Öte yandan Haravgi gazetesi, Hukuk Dairesi’nin “kararın inceleneceğine” dair yaptığı açıklamaya yer verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA

Yükleniyor...