19 Nisan 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa27°C
  • Girne24°C
  • Güzelyurt23°C
  • İskele27°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C

“VANTİLATÖRLÜ SALDIRI” MAHKEMEDE

“Vantilatörlü saldırı” mahkemede

26 Ağustos 2014 Salı 16:31

(Kamalı Haber) - Lefkoşa Taşkınköy bölgesinde geçtiğimiz Cumartesi gecesi evine gelen arkadaşına vantilatör ile vurduktan sonra bıçakla da saldırdığı iddiasıyla “vahim zarar, yaralama ve ciddi darp” suçlarından iki gündür polis ekipleri tarafından aranan zanlı dün sabah tespit edilerek tutuklanmasının ardından mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis müfettiş muavini Kemal Çoban olayla ilgili bulguları aktardı. Çoban, zanlının 23 Ağustos saat 22.10 raddelerinde Taşkınköy’de meydana “vahim zarar, yaralama ve ciddi darp” suçuyla ilişkili olduğunu söyledi. Kemal Çoban zanlının arkadaşı olan Daniel Archibong ile aralarında çıkan vantilatör kavgasında arkadaşına evindeki vantilatörle vurduğunu ve ciddi surette darp ettiğini söyledi.

Zanlının daha sonra yine eline geçirdiği 30 cm uzunluğundaki bıçakla saldırarak sol el ve göğsünden yaraladığını söyleyen Kemal Çoban mesele ile ilgili olarak başlattıkları tahkikatın henüz tamamlanmadığını belirtti.

Zanlıya emareleri saklamasında yardımcı olanların olduğunu söyleyen polis, aranan şahısların olduğunu ve zanlının tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Şahadet sonra söz alan zanlı kendisini korumak amacı ile bıçak kullandığını söyledi.

Yargıç Hale Ahmet Raşit huzurunda verilen şahadetin ardından zanlının tahkikat maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA