28 Mart 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa24°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele24°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

UYUŞTURUCU KULLANDI, ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Uyuşturucu kullandı, ölümden döndü

27 Ocak 2015 Salı 08:06

Evrim Kamalı

Evinde fenalaştığı için hastaneye kaldırılan ve uyuşturucu kullandığı tespit edilen zanlı Şahin Suyolcu dün tutuklanarak Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

NARKOTİK SORUŞTURMASI

Mahkemede şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı önleme Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Mehmet Sevinç, 25 Ocak tarihinde Adli Şube ekiplerinden aldıkları bilgide Gönyeli’de sakin Şahin Suyolcu’nun evinde yatak odasında fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldığına dair bilgi aldıklarını, bu bilgi üzerine de zanlının evinin yatak odasında arama yaptıklarını söyledi. Sevinç, yapılan aramada yatak odasındaki dolap üstünde ise kâğıda sarılı 3 gram sentetik cannabionit türü uyuşturucu, dolabın çekmecesinde ise uyuşturucu içiminde kullanılan pet şişe bulduklarını açıkladı.

ZANLI TUTUKLANDI

Sevinç, gerekli tahliller yapıldıktan sonra zanlının tutuklandığını, uyuşturucu maddenin analiz için laboratuara gönderildiğini ve uyuşturucu paketinin ise parmak izi incelemesine gönderildiğini söyledi. Sevinç, zanlının hastanede gerekli tedavisinin yapıldığını, rutin olarak kullandığı ilacın temin edildiğini ifade ederek, tahlil sonuçlarının beklendiğini, alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

DOKTOR KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Mahkemede söz hakkı alan zanlı ise süreye itiraz ederek, sağlık durumunun iyi olmadığını, hiçbir şey hatırlamadığını belirterek, “Üç gün çok uzun süre, tedaviye ihtiyacım var. Rum tarafındaki merkeze gideceğim” dedi. Zanlının itirazını değerlendiren Yargıç Meltem Dündar zanlının 1 gün tutuklu kalmasına ve bu süre içerisinde doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA