24 Nisan 2024
  • Lefkoşa31°C
  • Mağusa28°C
  • Girne26°C
  • Güzelyurt30°C
  • İskele28°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

ÜSTEL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

UBP Girne Milletvekili Ünal üstel, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Üstel Arter’i ziyaret etti

03 Ekim 2018 Çarşamba 17:11

UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, “UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel iyi bir turizm bakanlığı yapmış, Meclis Başkan yardımcılığı yapmış bir abimiz olarak hayırlı olsun demek için yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” diyerek, ziyaret vesilesiyle ülke gündemini ve özellikle içinde bulunduğumuz döviz krizi ve ekonomik sıkıntılarla ilgili de değerlendirmesini alma fırsatı yakaladığını ifade etti. Başkan İsmail arter, ziyaret için teşekkür ettiği Milletvekili Ünal Üstel’i, sık sık Gazimağusa’da ağırlamak istediğini de sözlerine ekledi.

UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel konuşmasında, yerel seçimden sonra ziyaret edemediği Başkan İsmail Arter’e bir ziyarette bulunduğunu ifade ederek,  Cumhuriyet Meclisi’nin açılmasıyla sevdiği dostlarını ziyaret etmeye başladığını, Başkan İsmail Arter’in Gazimağusalı’nın takdiriyle 2. kez başkanlığa seçildiğini, Gazimağusalı’nın iş yapan insanları sevdiğini ifade etti. Başkan İsmail Arter’in geldiği günden beri çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile Gazimağusa’ya yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu, yeni dönemde Başkan İsmail Arter’e başarılar dilerken, Gazimağusa halkına da başkanına sahip çıktığı için teşekkür etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA